Dit product is niet zichtbaar voor je klanten. Publiceren Terug

Little Friends popje - Tina

Staat: Nieuw product

Haba

HAB571

Little Friends by HABA (17)

Zon, zee, strand! Tina is klaar met de kou. Ze pakt haar strandstoel en gaat lekker een dagje naar de zee. Ga je mee? Het Little Friends poppetje staat in een mum van tijd in haar badpak. Zo kun je haar op haar ligstoel leggen, onder de parasol.

Kartonnen achtergrond wordt meegeleverd. 

17,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304745

CollectieLittle Friends
TypeSpeelfiguurtjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Warm Little Friends popje Tina gaat naar haar favoriete strand. Waar ligt het jouwe? Dat is moeilijk kiezen! Tina is gemaakt van kunststof dat flexibel genoeg is om te bewegen. 

Inhoud: kartonnen decor, ligstoel, strandtas, handlaken en popje
Leeftijd: vanaf 3 jaar
Afmetingen decor: 36 x 14 cm, afmetingen popje: 9,5 cm hoog

De Little Friends van HABA zijn vrienden voor de hele kindertijd, de kleine bewoners van de boerderij zijn gemaakt van flexibel plastiek, dat maakt hen soepel en buigzaam en zo lenen ze zich perfect voor wat kinderen het allerliefste doen: spelen, spelen en nog eens spelen. Perfect om je kinderen hun verbeelding te prikkelen. Rollenspelletjes en spelen met de poppetjes en sets van Little Friends is niet alleen leuk maar ook goed voor de kinderen hun sociale en emotionele ontwikkeling want het spel stimuleer hun inlevingsvermogen & verbeeldingskracht keer op keer.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1320.58.50.16
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Little Friends by HABA
Inspiratie en stories