Multi-activiteitendraak - Joe

Zachte activiteitenknuffel in de vorm van een draakje

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

LL247

Tummy time musthaves (67)

Joe de draak wekt de zintuigen van uw peuter op met een een verscheidenheid aan spelletjes. Texturen aanraken, luisteren naar wonderlijke geluiden, hardop lachen voor de spiegel, geluiden maken met de houten pootjes en spelen met de rammelaar. Als het bedtijd is wordt Joe een zachte knuffel om te knuffelen.

29,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 83299

TypeKnuffels
KleurGroen
Leeftijdvanaf 9 maanden
Karakter LilliputiensJoe de draak

Multi-activiteitendraak Joe van Liliputiens is een activeitenknuffel. Dit soort speelgoed helpt je kindje allerlei vaardigheden te ontwikkelen en prikkelt de nieuwsgierigheid. Jouw cutie gaat zo op ontdekking!

Samenstelling: 100% polyester + PE (bijtring) - Interieur: 100% gerecycleerd polyster- GRS-certificering

Wasinstructies: Machine wasbaar op 30°C - delicate cyclus

Leeftijd: +9m

-

Liliputiens is een magisch Belgisch merk dat het mooiste speelgoed in het land maakt. Dit kindermerk is voornamelijk gekend voor haar leuke stoffen speeltjes. stuk voor stuk kleine wondertjes waar jij en jouw kindje helemaal gelukkig van worden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.21
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.
Collectie Tummy time musthaves
Inspiratie en stories