Muursticker XL - Tropical Décor

Groot stickersvel met bonte kleuren en tropische elementen

Staat: Nieuw product

Lilipinso

LPS488

Welcome to my jungle! (373)

De interieurstickers van Lilipinso zijn de perfect woondeco om sobere kamers om te toveren tot een bont kinderparadijs. Deze tropische vogels, struiken en bloemen kan je zelf een plekje geven naargelang je ruimte.

119,90 €

95,92 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : S1430

CollectieRio
TypeMuur- en interieurstickers
KleurMeerkleurig
ThemaNatuur
STOP/FINISTOP

Muursticker XL Tropical Décor van Lilipinso is makkelijk aan te brengen op elk vlak oppervlak en laat geen sporen achter bij verwijderen. Perfect te matchen met de rest van de Rio collectie voor een kleurrijke make-over van de kinderkamer >

Design: Klara Hawkins

Afmetingen: 64 x 130 cm

Materiaal: matte vinyl

Herkomst: geproduceerd in Frankrijk

Makkelijk aan te brengen op gladde en schone ondergrond, grotere stickers best met 2 plaatsen voor het mooiste resultaat. Maak de ondergrond eerst vet- en stofvrij, laat goed drogen. Achteraf makkelijk te verwijderen zonder sporen. Bij de muursticker set zitten stap voor stap instructies. Plak de stickers niet in de buurt van een radiator of een andere warmtebron.

_

Lilipinso is een Frans interieurmerk boordevol stijl en inspiratie. In hun collecties vind je onder meer knappe tapijten, wondermooi behang en originele muurstickers, ze worden gemaakt in samenwerking met artiesten van over heel de wereld. Uniek, volgens de laatste trends en van prima kwaliteit. Perfect om je baby of kindje een eigen plekje te geven en de kinderkamer een make-over te geven om te groeien en te bloeien.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
LILIPINSO – Creëer een warme sfeer met het prachtige behangpapier van Lilipinso... Transformeer de kinderkamer met Lilipinso behang! Wanneer het gaat om een vleugje magie toe te voegen aan de kinderkamer , is het behangpapier van Lilipinso ongetwijfeld de sleutel! Droom weg in met hun collecties, zoals Lilipinso Wonderland , of duik in een aquatisch avontuur met Lilipinso Ocean Field . Met gevarieerde en boeiende patronen zal elk trendy behang elke meisjeskamer , tienerkamer , of zelfs die van een jongen, omtoveren tot een echte oase van rust. Ontdek de grootsheid van Lilipinso panoramisch behang Waarom genoegen nemen met het gewone als u kunt kiezen voor het buitengewone? Het panoramisch behang van Lilipinso biedt een meeslepende ervaring, die elke kinderkamer radicaal transformeert. Laat uw verbeelding vliegen naar de wolken met patronen zoals het wolkentapijt , of reis door een sterrenveld met het Lilipinso Wonderland design. Accessorizeer met elegantie: Lilipinso poster, Lilipinso sticker... Wat is er beter om een warme kamer af te maken dan met een prachtige poster van Lilipinso of muurstickers ? Fijne ontwerpen zoals de regenboogstickers of de kamerstickers zijn de perfecte finishing touch voor een zachte en dromerige sfeer. En voor de zeeliefhebbers zijn er de ontwerpen geïnspireerd op Lilipinso Ocean Field , die uitnodigen tot dagdromen. De Kleine Zebra neemt je mee naar de Lilipinso wereld op onze  blog > . Buiten de muren: de Lilipinso tapijten! Als je dacht dat Lilipinso zich beperkte tot de muren, vergis je je! Ontdek het uitgebreide assortiment, inclusief tapijten die droomlandschappen oproepen, en muurstickers die een speelse en dynamische touch toevoegen. Of het nu voor een meisjeskamer of een tienerkamer is, Lilipinso heeft alles wat je nodig hebt om elke ruimte uniek en onvergetelijk te maken.
Collectie Welcome to my jungle!
Inspiratie en stories