Originele houten blokken leeftijd

Staat: Nieuw product

Ferm Living

FRM067

Ferm Living kIDs (82)

De kindertijd is iets magisch en tegelijk vliegt het voorbij. Hou de momenten die je koestert vast met deze mooie leeftijdblokken van Ferm Living.

Ook erg leuk om elke week of maand een foto te trekken als je zwanger bent of je baby/kindje regelmatig fotografeert.

25,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3336

TypeDecoratie
KleurMeerkleurig

Houten blokken leeftijd van Ferm Living, geleverd in een katoenen tasje. Deze set bevat 4 blokken met de nummer 0 tot 9 en symbolen in de mooiste kleuren en grafische stijl. Plus 4 grotere blokken met dagen, weken, maanden en jaren. Wat een uniek en origineel kraamgeschenk is dit?

Afmetingen: 5,8 x 11,5 x 17,5 cm
Materiaal: massief beukenhout
Wasadvies: proper maken met een vochtige doek

Ferm Living is opgericht door de Deense Trine Andersen in 2005. Het Scandinavisch interieur merk is ondertussen wereldberoemd voor zijn prachtige geometrische vormen en stijlvol moderne objecten. Ook voor kinderen hebben ze een uitgebreide collectie.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
186120.8
  • Door Lara R.
  •  de 26/11/2019
Fijn cadeautje
Ferm Living is een Deens bedrijf dat prachtige interieuritems met een grafisch tintje ontwerpt. Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection. Ferm Living is opgericht door Trine Andersen in 2005. Het bedrijf kwam tot leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een helderziende te bezoeken. Trine was heel verbaasd toen de helderziende een verward vogeltje zag zitten op een tak, niet wetend welke kant op te vliegen. Dit beeld hielp Trine de knoop door te hakken en haar droom te volgen, ze startte haar eigen bedrijfje op! Toen ze daarna ‘Ferm’ oprichtte, was het niet meer dan logisch dat het vogeltje zijn eigen plekje kreeg op de top van het bedrijfslogo.
Collectie Ferm Living kIDs
Inspiratie en stories