Maak van de kinderkamer je eigen, ferm wereldje!

17.12.2018

In het gezelschap van je zachtste knuffelvriendjes is de kinderkamer een wereld op zich, waar je kleintje verdwaalt in zijn eigen fantasie en buiten de lijntjes mag kleuren. Kampen bouwen met kussens, droomkastelen, reizen, wegdromen ... in de speelse wereld van de kinderkamer zijn geen grenzen, behalve die van je eigen creativiteit. Van eerste stapjes, geestige uitspraken, zalige gezellige bedjes, een nachtlampje tot een eigen behangpapier naast je bed. Het zal allemaal deel uit maken van herinneringen die een leven lang mee gaan. Zorg er dus voor dat dit alles in stijl gebeurt en in de beste kwaliteit. Doe het met Ferm Living en hun tijdloze kiDs-collectie.

kiDs collectie safari ferm living behangpapier

ferm living horse behangpapier kids collectie kidnercollectie safari AW 18

We maakten het eerder al gezellig en heerlijk tropisch met de warme Fruiticana-collectie. En nu gaan we de Safari toer op. Laat eens een leeuw bij je intrekken, met de vriendelijke leeuwenkussens die het liefst van al op je kleintjes bed vertoeven. Verkrijgbaar in 2 kleurtjes, inclusief speelse manen rondom. leuk om naar te kijken, mee te spelen en heerlijk om op te chillen of een broodnodig dutje op te doen.

Ook opruimen kan perfect in stijl dankzij de prachtige muurhopbergers in de vorm van een mosterdkleurig huisje, de ruime opbergzakken met stoere borduursels of speelse rieten opbergmand in de vorm van een zoete peer. Mooi én functioneel. Zo krijgt alles zijn plaatsje en het valt zeker niet uit de toon in de kinderkamer.

ferm living kids collectie AW18

ferm living kids

ferm living kidsferm living unieke vlies behangpapier

kids ferm living safari collectie

Spelen kan perfect op de zalige tapijten uit Nieuw-Zeelandse wol in de vorm van een stoere tijger of cool luipaard.

Met de unieke leeftijdblokken maak je herinneringen nog tastbaarder op foto of heb je een fijne deco object. En dan heb je de prachtige tijdloze print van het stevig vliesbehang. makkelijk aan te brengen, makkelijk schoon te houden en vooral ideaal om een kamer een eigen unieke look te geven. Hou je van de paardjes of de safari print?

Tenslotte houden we nu al van de maan tot terug van het bedlinnen Moon, verkrijgbaar voor het babybedje of eenpersoonsbed. En om letterlijk én figuurlijk bij weg te dromen!

ferm living fruiticana safari AW18

Ontdek de hele kiDs-collectie van dit populaire merk uit Kopenhagen stuk voor stuk hier!