Handjes omhoog voor de nieuwe Fruiticana serie

04.04.2018

nieuwe ferm living fruiticana collectie

Dagdromers opgelet! De nieuwe kinderlijn van Ferm Living staat online en het hippe Deense merk neemt je mee naar verre eilanden waar avonturen voor het grijpen liggen, je leeft op de vibe van trage, warme dagen... dit alles in combinatie met het zalig, exotisch sfeertje van lekker sappig fruit en vers gevangen vis. Geef die vreselijke en eindeloze winter kleur met deze geweldige collectie vol tropische invloeden, fruitige fruitjes en fancy stofjes.

fruiticana serie kindercollectie ferm livingvissen en fruit ferm living

Fruiticana is een lijn die je op vrolijkt en inspeelt op de unieke ervaring van dingen voor de eerste keer zien. Het resultaat mag er zijn: levendige kleurencombinaties op geborduurde kussens, rammelaars, muziekmobieltjes, mooi behangpapier in pasteltinten en zacht bedlinnen. De uit organisch katoen gebreeën fruitjes en statige vissen zijn zacht, schattig en stijlvol tegelijk. Ze zijn niet alleen kei leuk om mee te spelen, je kan er ook mee knuffelen of je zetel of bed mee op vrolijken.

Alleen al de prachtige kleurencombinaties zijn onweerstaanbaar maar let vooral ook op de geborduurde details in glinsterend zilver en goud, hiermee worden het stuk voor stuk kunstwerkjes. Wij waren meteen verliefd op de knuffels en speeltjes in de vorm van zoete fruitjes en tropische vissen. Je vindt dezelfde figuren ook terug op wondermooie dekentjes, deze zijn gemaakt uit zachte, organisch katoen net zoals alle producten uit deze serie. Allemaal, stuk voor stuk essentials om elke dag te gebruiken en nog jaren van te genieten.

fruiticana ferm living dekentjes

Kortom ben je helemaal klaar met de grijze dagen en de eindeloze winter, met de Fruiticana-serie vul je elke kamer in huis meteen met die zalige, zomerse sfeer. En kan je er weer tegenaan.