kussen Palm

Paradijselijk kussen - Palm

Staat: Nieuw product

Ferm Living

FRM032

Ferm Living kIDs (107)

Waan je in het paradijs met het Fruiticana Palm kussen van Ferm Living. Het draagt een tropisch motief dat ontworpen is met een unieke 'loop knitting'-techniek zodat de motieven driedimensioneel op het kussen liggen.

Een uniek stuk, ideaal voor op de kinder- of je eigen slaapkamer!

55,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 7577

CollectieFruiticana
TypeKussens
KleurMeerkleurig
Vormvierkant

De nieuwe serie fruitige kussens van uit de Fruiticana-lijn van Ferm Living brengen meteen een gezellig, tropisch sfeertje met zich mee. Geef ze een plaatsje op de kinderkamer en laat je kinderen wegdromen naar tropische oorden.

De nieuwe Kids' serie Fruiticana van Ferm Living dompelt je volledig onder in een tropische sfeer met fruitige designs en diepe, contrasterende kleuren. Een vibe van kleurrijke oceanen en warme trage dagen maakt deze levendige collectie tropisch, leuk en lekker zacht.  Je vindt de Tropicana-serie terug op bedlinnen, behang, kussens, dekentjes en vele andere producten van dit populaire Deense stijlmerk.

Afmetingen: 40 x 40 cm
Materiaal: 100% katoen, canvas achterkant, koperen rits - dons/veren vulling
Wasadvies: enkel droogkuis

Ferm Living is opgericht door de Deense Trine Andersen in 2005. Het Scandinavisch interieur merk is ondertussen wereldberoemd voor zijn prachtige geometrische vormen en stijlvol moderne objecten. Ook voor kinderen hebben ze een uitgebreide collectie.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.010.40.40.27
Ferm Living is een Deens bedrijf dat prachtige interieuritems met een grafisch tintje ontwerpt. Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection. Ferm Living is opgericht door Trine Andersen in 2005. Het bedrijf kwam tot leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een helderziende te bezoeken. Trine was heel verbaasd toen de helderziende een verward vogeltje zag zitten op een tak, niet wetend welke kant op te vliegen. Dit beeld hielp Trine de knoop door te hakken en haar droom te volgen, ze startte haar eigen bedrijfje op! Toen ze daarna ‘Ferm’ oprichtte, was het niet meer dan logisch dat het vogeltje zijn eigen plekje kreeg op de top van het bedrijfslogo.
Collectie Ferm Living kIDs
Inspiratie en stories