Rond Kussen Circle - Black

Origineel sierkussen met contrasterende zwarte tassels

Staat: Nieuw product

Lorena Canals

LCA027

Monochrome kinderkamer inspiratie (77)

Hip, hipper, hipst! Dit rond Lorena Canals kussen is een tof design afgewerkt met contrasterende zwarte kwastjes om een ​​grafische en originele toets te geven aan je bank, cosy corner of monochrome kinderkamer.

48,00 €

38,40 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : SC-CIRCLE-BK

TypeKussens
KleurZwart

Uniek rond sierkussen Circle Black van Lorena Canals is een échte must-have voor moderne interieurs, babykamers of je eigen slaapkamer.

Dit hip kussen - van katoen en vulling van polyester - is gemakkelijk thuis te wassen in een conventionele wasmachine. Ook perfect veilig voor de allerkleinsten, want het sierkussen heeft geen ritsen of knopen.

Afmetingen: Ø 48 cm

Materiaal cover: 97% katoen, 3% andere vezels - vulling: 100% polyester

Wasadvies: mag  eenvoudig gewassen in de machine, met vulling en al - gebruik het delicaat programma, koudwas - wassen met gelijke kleuren - mag in de droogkast op laagste stand - niet strijken, niet bleken of stomen.

_

LORENA CANALS is de uitvinder van het concept van wasbare tapijten, ideaal voor stijlvolle huizen waar in geleefd mag worden. Opgericht in 1990, ontwerpt en produceert dit hip decomerk vloerkleden en knappe textielaccessoires die zowel stijlvol als praktisch zijn. Het merk is trots op kwaliteit in elk aspect van de productie, van de beste grondstoffen tot sociaal verantwoorde werk omstandigheden. De wasbare tapijten en accessoires zijn verkrijgbaar in een breed scala aan ontwerpen, kleuren en maten, waardoor er vast en zeker eentje naar jouw smaak tussenzit.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Collectie Monochrome kinderkamer inspiratie
Inspiratie en stories