rammelaar Fruiticana Banana

Exotische rammelaar - Fruiticana Banana

Staat: Nieuw product

Ferm Living

FRM025

Ferm Living kIDs (90)

Sluit je ogen en droom weg naar een tropisch paradijs met de ruisende oceaan op de achtergrond. De nieuwe Fruiticana-lijn van Ferm Living Kids brengt een instant, exotische sfeer met zich mee met sappig fruit en verse vis van de boot.

Deze Ferm Living Banana is een zachte rammelaar én een stijlvol kussen in een.

35,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 8381

CollectieFruiticana
TypeBabyspeelgoed
KleurGeel

Zon-gele banaan, dit is zowel een klein kussen als een leuk speeltje met een belletje binnen in dat je baby eindeloos kan entertainen.

De nieuwe Kids' serie Fruiticana van Ferm Living dompelt je volledig onder in een tropische sfeer met fruitige designs en diepe, contrasterende kleuren. Een vibe van kleurrijke oceanen en warme trage dagen maakt deze levendige collectie tropisch, leuk en lekker zacht.  Je vindt de Tropicana-serie terug op bedlinnen, behang, kussens, dekentjes en vele andere producten van dit populaire Deense stijlmerk.

Afmetingen: 6 x 21 cm
Materiaal: 100% katoen, polyester vulling
Wasadvies: niet wassen, proper maken met een vochtige doek

Ferm Living is opgericht door de Deense Trine Andersen in 2005. Het Scandinavisch interieur merk is ondertussen wereldberoemd voor zijn prachtige geometrische vormen en stijlvol moderne objecten. Ook voor kinderen hebben ze een uitgebreide collectie.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.030.20.050.03
Ferm Living is een Deens bedrijf dat prachtige interieuritems met een grafisch tintje ontwerpt. Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection. Ferm Living is opgericht door Trine Andersen in 2005. Het bedrijf kwam tot leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een helderziende te bezoeken. Trine was heel verbaasd toen de helderziende een verward vogeltje zag zitten op een tak, niet wetend welke kant op te vliegen. Dit beeld hielp Trine de knoop door te hakken en haar droom te volgen, ze startte haar eigen bedrijfje op! Toen ze daarna ‘Ferm’ oprichtte, was het niet meer dan logisch dat het vogeltje zijn eigen plekje kreeg op de top van het bedrijfslogo.
Collectie Ferm Living kIDs
Inspiratie en stories