Mooie fruitige muziekdoos - Fruiticana Pear

Staat: Nieuw product

Ferm Living

FRM026

Ferm Living kIDs (83)

Deze fruitige Ferm Living muziekmobiel, in de vorm van een sappig peertje, brengt vrolijke kleuren en prachtige materialen in de kinderkamer. Maar bovenal de rustgevende melodie van Johannes Brahms zijn wereld beroemde slaapliedje.

35,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 8382

CollectieFruiticana
TypeMuziekmobielen
KleurGroen

De fruitige muziekmobiel 'Fruiticana Pear' van Ferm Living is gemaakt uit groene wol in de meest prachtige tinten. Er hangt een grote, gouden lus aan de mobiel zodat je hem makkelijk kan ophangen, aan het bed, de wieg of in de buurt van het park. Mooi en functioneel tegelijk, want de peer speelt een rustgevend slaapliedje dat je kleintje lekker laat indommelen.

Maak je het plaatje graag compleet? Combineer de Fruiticana Pear mobiel dan met de andere prachtige Pear producten van Ferm Living.

De nieuwe Kids' serie Fruiticana van Ferm Living dompelt je volledig onder in een tropische sfeer met fruitige designs en diepe, contrasterende kleuren. Een vibe van kleurrijke oceanen en warme trage dagen maakt deze levendige collectie tropisch, leuk en lekker zacht.  Je vindt de Tropicana-serie terug op bedlinnen, behang, kussens, dekentjes en vele andere producten van dit populaire Deense stijlmerk.

Afmetingen: Ø 9 x H 13 cm
Materiaal: organisch katoen, polyester vulling
Wasadvies: niet wassen, proper maken met een vochtige doek

Ferm Living is opgericht door de Deense Trine Andersen in 2005. Het Scandinavisch interieur merk is ondertussen wereldberoemd voor zijn prachtige geometrische vormen en stijlvol moderne objecten. Ook voor kinderen hebben ze een uitgebreide collectie.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.050.140.070.06
Ferm Living is een Deens bedrijf dat prachtige interieuritems met een grafisch tintje ontwerpt. Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection. Ferm Living is opgericht door Trine Andersen in 2005. Het bedrijf kwam tot leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een helderziende te bezoeken. Trine was heel verbaasd toen de helderziende een verward vogeltje zag zitten op een tak, niet wetend welke kant op te vliegen. Dit beeld hielp Trine de knoop door te hakken en haar droom te volgen, ze startte haar eigen bedrijfje op! Toen ze daarna ‘Ferm’ oprichtte, was het niet meer dan logisch dat het vogeltje zijn eigen plekje kreeg op de top van het bedrijfslogo.
Collectie Ferm Living kIDs
Inspiratie en stories