Opbergzak Safari - tijger

Stoere opbergzak Safari - Tijger

Staat: Nieuw product

Ferm Living

FRM069

Ferm Living kIDs (90)

Opruimen hoeft geen hopeloze zaak te zijn, het kan zelf stijlvol dankzij deze coole opbergzak uit de Safari lijn van het Deense merk Ferm Living.

De geborduurde tijger zal goed op jullie spulletjes letten. Dat is beloofd!

25,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 6002

CollectieSafari
TypeOpbergers
KleurMeerkleurig

Speelse opbergzak uit stevig biologisch katoen en afgewerkt met een geborduurde tijger. Een mooi stuk uit de nieuwste Safari-lijn van Ferm Living, voorzien van een lus zodat je de zak ook makkelijk kan opbergen

Afmetingen: Ø 24 x 50 cm
Materiaal: 100% organisch, katoenen canvas, met GOTS-label
Wasadvies: wassen mag op max 30°C

Ferm Living is opgericht door de Deense Trine Andersen in 2005. Het Scandinavisch interieur merk is ondertussen wereldberoemd voor zijn prachtige geometrische vormen en stijlvol moderne objecten. Ook voor kinderen hebben ze een uitgebreide collectie.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
524250.2
Ferm Living is een Deens bedrijf dat prachtige interieuritems met een grafisch tintje ontwerpt. Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection. Ferm Living is opgericht door Trine Andersen in 2005. Het bedrijf kwam tot leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een helderziende te bezoeken. Trine was heel verbaasd toen de helderziende een verward vogeltje zag zitten op een tak, niet wetend welke kant op te vliegen. Dit beeld hielp Trine de knoop door te hakken en haar droom te volgen, ze startte haar eigen bedrijfje op! Toen ze daarna ‘Ferm’ oprichtte, was het niet meer dan logisch dat het vogeltje zijn eigen plekje kreeg op de top van het bedrijfslogo.
Collectie Ferm Living kIDs
Inspiratie en stories