Plan Toys sorteerspelletje - Bijenkorf

Houten sorteerspeelgoed om de fijne motoriek te oefenen

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT081

De fijne motoriek oefenen wordt superleuk en plezant met deze bijenkorfjes van PlanToys. Match moeiteloos het juiste bijtje met de juiste kleurrijke korf met behulp van de handige houten pincet. Het stimuleert meteen ook het herkennen en benoemen van kleuren én het tellen.

Fijn educatief speelgoed voor je kleine schat!

27,39 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 4125

SamenstellingenHout
CollectieLearning & Education
TypeSpelletjes*
Leeftijdvanaf 3 jaar

Je kan dit kleurrijk bijenkorf-spel op verschillende manieren spelen en het leuke aan het spelletje is dat je het zo moeilijk en gemakkelijk kan maken als je zelf wil. Bouw je eerst een bijenkorf of begin je meteen te sorteren, op kleur of net niet, met of zonder het pincet... Het kan allemaal! Je bent vertrokken voor jaren speelplezier en de bijenkorfjes staan ondertussen ook nog eens mooi als decoratief element in de kinder- of speelkamer!

Afmeting: 5 x 5,7 x 4,5 cm
Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en ouder
Materiaal: rubberhout, verf op waterbasis

PlanToys maakt al meer dan 30 jaar speelgoed met respect voor kinderen en de natuur. Ze willen op een duurzame manier speelgoed fabriceren en gebruiken daarvoor duurzame materialen. In dit geval hout van rubberbomen die niet langer rubber produceren. Om het hout puur te houden, werden de jaren voor de kap geen chemische meststoffen gebruikt. Verder wordt het hout gekleurd met ecologische pigmenten. Dat is niet alleen veilig voor kinderen maar ook goed voor het milieu. Alle kleurstoffen zijn op waterbasis. Een veilige, duurzame en bovenal mooie keuze dus!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.42
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen. Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkeling PlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid. Duurzame speeltjes voor een duurzame wereld PlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet. Eerste Speelgoed Collectie De Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.