Prachtig geborduurde rammelaar Ocean

Staat: Nieuw product

Cam Cam Copenhagen

CAM115

Cam Cam Ocean (11)

Wie zegt dat babyspeelgoed schreeuwerig en lelijk moet zijn? Deze Ocean rammelaar bewijst moeiteloos het tegendeel. De houten ring past perfect in de kleinste mini handjes en is ook lekker en veilig om af en toe op te zabberen, in elk van stoffen elementjes zit nog een extra verrassing.

23,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1027.10

CollectieOcean
TypeBabyspeelgoed
KleurBlauwgroen

Hippe Ocean rammelaar van Cam Cam Copenhagen. Deze zeeblauwe rammelaar komt verpakt in een leuk doosje zodat je het perfect cadeau kan doen. Er zit knisperend papier in 2 geborduurde zeewierblaadjes en een duwtoeter in de ster.

Afmetingen: 19 x 12 cm - ring 7,5 cm diameter

Materiaal: gemaakt van 100% organisch katoen - houten ring volledig uit esdoornhout

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
231440.035
Cam Cam - Dit wondermooi merk werd opgericht in 2012 door architecte Sara Giese Camre in Kopenhagen. Na de geboorte van haar eerste dochter kwam ze met het idee om haar eigen interieurbedrjf voor kinderen op te richten. Cam Cam maakt geweldige collecties vol prachtig krachtige prints die mooi zijn voor kinderen en geliefd door hun ouders. Alles is altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavisch e stijl . En al het textiel wordt bovendien geproduceerd in GOTS gecertifieerde fabrieken, die goede werkomstandigheden en een degelijk loon garanderen voor de arbeiders, alsook een nul tolerantie voeren voor kinderarbeid.
Collectie Cam Cam Ocean
Inspiratie en stories