Rammelaar Toekan Pakou - Dans la jungle

Beestige rammelaar met gekleurde balletjes

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO395

Dans la jungle - Moulin Roty (43)

Deze felgekleurde toekan rammelaar is prachtig versierd met tropische motieven. In zijn buikje zitten kleine gekleurde balletjes waarmee je kindje volop kan rammelen. De binnenkant van zijn vleugels bevat plastic dat geluid maakt als je ermee zwaait.

Ontdek ook de andere leuke speeltjes uit de Dans la Jungle-collectie van Moulin Roty.

19,90 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 668005

CollectieDans la jungle
TypeRammelaars
Leeftijdvanaf de geboorte

Toekan rammelaar van Moulin Roty in junglethema hang je makkelijk op aan de babygym, autostoel, box of buggy van je kleintje. Er zitten allerlei interessante geluidjes, stofjes en activiteiten aan dit beestje dat je baby 's aandacht zeker zullen weten te vangen.

Deze rammelaar komt uit de Dans la Jungle-collectie. Deze collectie draait rond 4 zachtaardige vriendjes die ervan houden om te spelen, plezier te maken en op ontdekking te gaan. Tussen de grote bananenbladeren, diep in de jungle gaan ze op verkenning met de hulp van geluiden kleuren, vormen en verschillende materialen ... stuk voor stuk in een exotisch jasje!

Leeftijd: vanaf de geboorte
Afmetingen: 16 cm
Materiaal: katoen, polyester & kunststof
Wasadvies: wolwas op 30°C - niet in de droogkast

_

Moulin Roty staat voor kwaliteitsvol speelgoed met een knipoog naar die goede oude tijd. Elke nieuwe collectie begint met een verhaal, een universum of een avontuur waarin de illustratoren, ontwerpers en naaisters jouw favoriete figuren tot leven brengen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Dans la jungle - Moulin Roty
Inspiratie en stories