Rubberen fopspeen Classic Kroon - Rond

Tut uit puur natuurlijk rubber met kersvormige speen

Staat: Nieuw product

Hevea Planet

Pacifier love met Hevea (32)

Heerlijk tutje uit natuurlijke materialen en zonder naden, daardoor is het extra hygiënisch, krijgt vuil geen kans en is het veilig voor je kleintje. Het natuurlijk rubber voelt zacht aan, laat geen strepen na na een dutje.

Het leuke Deense design met de uitsparingen in de vorm van kroontjes kan zowel voor jongens als voor meisjes.

8,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 234208

SamenstellingenNatuurrubber
CollectiePacifiers
TypeTutjes
KleurBruin
Soort speenKersvormig/Rond

Het originele, ronde Hevea Kroon tutje is volledig gemaakt uit natuurlijk rubber en heeft geen naden zodat er geen vuil of bacteriën tussen kunnen kruipen en je de speen met een gerust hart aan je kleintje kan geven. Het tutje heeft een ronde speen, ook wel fysiologisch tutje genoemd. Bij dit tutje hoef je niet na te denken hoe het in het mondje past en de vorm lijkt op een tepel. Het tutje blijft vaak beter in de mond van je kleintje zitten. Dankzij de ergonomische vlindervorm is er voldoende ruimte aan de neus en kin en de leuke ventilatie-gaatjes voorkomen dat het tutje vacüum wordt gezogen.

Het hip Deens design is unisex en komt verpakt in een prachtig doosje.

Niet alleen het rubber dat Hevea gebruikt is afkomstig van een milieuvriendelijke plantage, ook het papier dat gebruikt wordt voor de verpakkingen komt van een FSC gecertificeerde plantage en is volledig recycleerbaar.

Materiaal: 100% duurzaam geproduceerd natuurlijk rubber - vrij van PVC, BPA, fhalaten en andere kunstmatige kleurstoffen

Maten: 0-3 maanden en 3- 36 maanden

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.03
Hevea Planet - Alles wat we doen heeft een effect op onze planeet en die willen we liefst zo goed mogelijk achterlaten voor onze kindjes en hun toekomst. Kiezen voor de leuke producten van Hevea Planet is een duurzame keuze. Het Deense merk produceert prachtige, natuurlijke producten gemaakt uit 100% natuurlijk rubber . Het beste voor je baby, want het bevat geen BPA, PVC, ftalaten of andere kunstmatige kleurstoffen en alles wordt ook gekleurd met plantpigmenten. Helemaal veilig voor jouw kindje én goed voor het milieu!
Collectie Pacifier love met Hevea
Inspiratie en stories