Bijtring Konijntje

Fijn rubberen bijtspeeltje dat perfect past in kleine handjes

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

LLC096

Doorkomende tandjes daar zijn we geen fan van. Maar gelukkig is er deze lieve konijn bijtring. Die doet ons wel glimlachen!

Hij ziet er niet alleen lief uit, hij is het ook. Deze bijtring in gemaakt van 100% natuurlijk rubber, uitgebreid getest, goedgekeurd én helemaal vrij van schadelijke stoffen.

15,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : TRBUWH06

CollectieLovely Toys & Gifts
TypeBabyspeelgoed
KleurWit
A Little Lovely Company figuurKonijnen

Komen de tandjes van jouw baby door en heeft jouw kleintje daar last van? Dan is deze bijtring van A Little Lovely Company in de vorm van een konijntje een echte must-have. Deze rubberen bijtring bevat geen schadelijke stoffen, is gemaakt van 100% natuurlijk rubber afkomstig van de Hevea boom en heeft een subtiele geur. Perfect voor elk kindje dat last heeft van doorkomende tandjes.

De schattige bijtring komt in een lovely geschenkdoosje en is daarom erg leuk om weg te geven als cadeautje aan een kersverse mama.

Afmetingen: 6 x 12 x 3,7 cm

Materiaal: natuurlijk rubber van de Hevea boom - bevat geen schadelijke stoffen: vrij van PVC, BPA, ftalaten en nitrosamines.

____

Twee moeders van samen 7 kinderen starten in 2014 met het aandoenlijke merk: A Little Lovely Company. Elk Little Lovely product, van populaire lightboxen, unieke letter banners tot sfeerlampjes en vele andere unieke producten voor kinder- en woonkamers, is er op gericht om een gevoel van plezier en vrolijkheid op te roepen. Alles onder het motto: Making Life Lovely!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke decoraties veel 'loveliness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... A Little Lovely Company was geboren! Kleurrijke collecties met een hoge wow-factor De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen , maar ook bijzondere letterbanners , posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven. Alles onder het motto: Making Life Lovely! Sparkle Collectie Glitterfanaten gaan zich helemaal thuis voelen in deze Sparkle Collectie  van A Little Lovely Company. In deze schitterende collectie heb je tassen, rugzakken en andere accessoires volledig bedekt met glitter. Let it shine! Sleepover Essentials Zachtjes naar dromenland gaan, doe je met de Little Lovely Sleepover Collectie . Van schattige toilettasjes tot prachtige nachtlampjes. Alles wat je maar nodig hebt voor een leuke sleepover of voor een zalige nachtje bij jou thuis. Little Lovely Lamps Een lampje nodig voor op het nachtkastje of aan de muur? In de  Little Lovely Lights Collectie vind je kinderlampjes in alle vormen en maten. Van leuke tekstlichtjes en projectorlampen tot nachtlampjes in de vorm van een vrolijk diertje of figuurtje. Mix en match de lampjes met andere accessoires in de kinderkamer.