Schitterende slinger - Eenhoorn & regenbogen

Staat: Nieuw product

Great Pretenders

TRU061

Alles voor een eenhoorn feestje (47)

Maak van elk feestje een magisch feestje met deze eenhoorn en regenboog slinger. Toffe versiering, zacht kleuren en schitterende accenten deze trendy slinger laat je feestje schitteren.

8,99 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 97303

PersonageEenhoorn
TypeSlingers

Unieke slinger Eenhoorn & regenbogen voor een magisch feestje uit de toffe feestcollectie van Great Pretenders. Bekijk zeker de rest van de eenhoorn collectie met bijpassende borden, servetten en bekers voor een knap feestje!

Afmetingen: 10 x 182 x 0,25 cm

Materiaal: touw en karton

 

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Net zoals de meeste sprookjes begint ook het verhaal van Great Pretenders met "Er was eens". Zo was er een bezorgde mama die op zoek ging naar fantasievol speelgoed voor haar kids. Maar helaas vond ze niet wat ze zocht. De ambitieuze mama bleef niet treuren en ging gewoon zelf aan de slag! Het resultaat? Verbluffende dress-up kostuums en accessoires in prachtige (velours)stoffen! Ben jij een superheld, lieveheersbeestje of ridder? Great Pretenders gelooft dat verkleden meer betekent dan alleen maar een kostuum dragen. Rollenspel maakt de wereld meer begrijpbaar voor kinderen. Zo bevordert een leuke verkleedpartij de sociale en emotionele ontwikkeling van kids. Het is een ideale uitlaatklep voor gevoelens en angsten. Hoe gaat het sprookje van Great Pretenders nu verder? Ontdek alle verkleedoutfits van dit Canadese merk en laat hun sprookje verder leven in jouw fantasie!
Collectie Alles voor een eenhoorn feestje
Inspiratie en stories