Set van 2 BIBS Boheme tutjes - Ivory & Sage

Twee fopspenen met ronde speen uit natuurlijk rubber

Staat: Nieuw product

BIBS

Moderne boheemse stijl van BIBS Boheme (11)

Een nieuw design, onze nieuwe favoriet voor baby's met stijl! Meet de Bibs Boheme met een ronde speen van natuurrubberlatex, ontworpen om de vorm en grootte van de zachte tepel van de moeder te evenaren.

Deze set van 2 fopspenen in ivory en sage wordt daarom aanbevolen door verloskundigen om natuurlijke borstvoeding te ondersteunen.

11,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 240101

CollectieBIBS Boheme
TypeTutjes
KleurGroen

Set van 2 BIBS Boheme tutjes Ivory & Sage. BIBS Boheme is een gloednieuwe fopspeen geïnspireerd door de moderne boheemse stijl. Met zijn natuurlijke elementen en organische silhouet verschijnt Boheme in een fris, creatief en esthetisch design. Verkrijgbaar in tal van trendkleuren.

  • Ronde speen uit natuurrubber latex
  • Aangezien natuurrubberlatex een natuurlijk materiaal is, kunnen er kleurverschillen optreden
  • Aanbevolen door vroedvrouwen ter ondersteuning van natuurlijke zuigreflex en borstvoeding
  • Bevordert een vergelijkbare tongplaatsing en zuigtechniek
  • Het schildje is gemaakt van 100% voedselveilig materiaal en is verkrijgbaar in één maat, ongeacht de grootte van de tepel
  • Voldoet aan de Europese norm: EN 1400 + A1
  • Ontworpen en vervaardigd in Denemarken/EU

Maten: Verkrijgbaar in 2 verschillende maten, die slechts een leidraad zijn die je kan volgen:

Maat 1: 0+ maanden
Maat 2: 6+ maanden

Onderhoud: proper maken voor eerste gebruik. Als je de fopspeen wil steriliseren, volg dan deze drie eenvoudige stappen:

  • Leg de fopspenen in een schone kom. Overgiet ze met ruim kokend water.
  • Laat de fopspenen ca. 5 min. weken.
  • Neem ze op, duw eventueel het water uit de speen en laat ze drogen op een schone handdoek.

Gelieve de spenen niet te koken, dit vernietigd de speen. Laat fopspenen van natuurrubber niet in direct zonlicht liggen. Stop de fopspenen niet in de afwasmachine. Gebruik geen UV- of stoomsterilisatoren voor de fopspenen.
Vries de fopspenen niet in.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.05
BIBS is dé bondgenoot van jonge ouders. Dit merk ontwerpt fopspenen die de zuigreflex van de pasgeborene helpt kalmeren. Voor een maximaal comfort heeft het Deense merk BIBS een unieke fopspeen ontwikkeld met een 100% natuurlijk design! BIBS is, met meer dan 40 jaar ervaring, wereldwijd bekend voor haar spenen die stijl en ergonomie combineren met behoud van de gezondheid van peuters. Kleurrijke fopspenen van natuurlijk rubber De eerste levensmaanden zijn uitdagend voor een baby’s! 9 maanden zaten ze beschut in de baarmoeder van mama en nu beleven ze elke dag iets nieuws. Hun zuigreflex troost en kalmeert hen, en daarom is het zo belangrijk om de juiste fopspeen te kiezen! De BIBS-fopspeen is erg populair in Scandinavië en is populair bij ouders en baby's.Het merk heeft een assortiment biologisch afbreekbare fopspenen ontwikkeld zonder schadelijke of controversiële stoffen. De speen is gemaakt van natuurlijk rubber, terwijl de lus is gemaakt van polypropyleen: een licht, zeer bestendig en duurzaam kunststof. BIBS-spenen bevatten daarom geen PVC of ftalaten. Ze voldoen aan de Europese norm EN 1400 + A1. Deze hoogwaardige materialen beschermen het milieu maar ook de gezondheid van de baby en beperken het risico op huidirritatie. Duurzame fopspenen aangepast aan de mond van de baby BIBS-fopspenen zijn verkrijgbaar in 3 maten, zodat ze zich beter aanpassen aan de groei van elke baby. De karakteristieke vorm van de fopspeen kalmeert pasgeborenen dankzij een ontwerp dat doet denken aan de borst van de moeder. Het is van nature geschikt voor alle zuigelingen, of ze nu borstvoeding krijgen of niet. Bovendien bevordert de flexibiliteit van natuurlijk rubber een perfecte aanpassing van de speen aan de mond van de baby , zonder het risico het gehemelte te vervormen of het toekomstige gebit te verplaatsen. En omdat elke baby uniek is, heeft BIBS een kleurenkaart bedacht met trendy en delicate kleuren. Om verder te gaan zijn de BIBS-lussen handig voor het bevestigen van de fopspeen, het maken van een bijtring of om het ergens op te hangen.
Collectie Moderne boheemse stijl van BIBS Boheme
Inspiratie en stories