Set van 2 flesspeentjes - Natuurrubber

Extra rubberen spenen voor de Hevea babyfles - 2 stuks

Staat: Nieuw product

Hevea Planet

GR032

Pacifier love met Hevea (32)

There's only one planet earth ... en die wil Hevea graag beschermen met haar rubberen baby musthaves.

Deze set flexibele en volledig veilige flesspeentjes uit natuurrubber imiteren de moederborst nagenoeg perfect. Geschikt voor de duurzame glazen babyflesjes van Hevea of een andere voedingsfles met standaardopening.

8,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 223357

SamenstellingenNatuurrubber
TypeBabyflessen
Leeftijdvanaf de geboorte

Set van twee natuurrubberen HEVEA speentjes voor babyflessen. Makkelijk schoon te maken, duurzaam en hygiënisch.

  • met een anti-koliek klepje
  • gemaakt uit 100% natuurlijk rubber
  • soepel en duurzaam
  • komen in een set van 2

Inhoud: 2 stuks
Materiaal: 100% natuurlijk rubber, zonder kunstmatige kleurstoffen, PVC, BPA of ftalaten
Leeftijd: 0-3 maanden of 3-24 maanden
Gebruiksadvies: je mag de speentjes steriliseren door ze te overgieten met kokend water maar natuurrubber mag niet in de afwasmachine. Niet uitkoken. Controleer de speen altijd op scheuren en slijtage. De rubberen flesspeen moet na 6-8 weken gebruik worden vervangen.

_

HEVEA is niet zomaar een merk: het is een verhaal met een eigen doel. Hoe kunnen we beter doen voor de volgende generaties? Het HEVEA verhaal gaat over hoe we onze voetafdruk op de planeet kunnen verkleinen, met oog op de toekomst van onze kleintjes. Ze willen jonge ouders bewuste keuzes laten maken zonder in te boeten op stijl en comfort.

HEVEA test en zoekt nog elke dag naar de beste manier om duurzaamheid en design te combineren. Het is meer dan een collectie rubberen baby items. Duurzaamheid, recycleren en zorg voor de planeet zijn voor hen geen modewoorden. Het zijn precies de redenen waarom HEVEA is ontstaan - om baby's en kinderen een natuurlijk alternatief voor plastic te bieden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
812.540.01
Hevea Planet - Alles wat we doen heeft een effect op onze planeet en die willen we liefst zo goed mogelijk achterlaten voor onze kindjes en hun toekomst. Kiezen voor de leuke producten van Hevea Planet is een duurzame keuze. Het Deense merk produceert prachtige, natuurlijke producten gemaakt uit 100% natuurlijk rubber . Het beste voor je baby, want het bevat geen BPA, PVC, ftalaten of andere kunstmatige kleurstoffen en alles wordt ook gekleurd met plantpigmenten. Helemaal veilig voor jouw kindje én goed voor het milieu!
Collectie Pacifier love met Hevea
Inspiratie en stories