Siliconen eetset Tiny bowl - Sienna

Roze 2-in-1 ronde kom en placemat die op de tafel kleeft

Staat: Nieuw product

EZPZ fun

FFL032

Kleine grijpgrage baby- en peuterhandjes zijn vaak niet te houden. Zeker niet als het etenstijd is en ze voor de eerste keer 'zelfstandig' een hapje willen eten.

Bij EZPZ ontwerpen en maken ze producten om kleine smulpapen te helpen bij het ontwikkelen van fijne motoriek en mijlpalen aan tafel vlot te laten verlopen.

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : EUTBS003

Tiny Bowl Sienna Siliconen Eetset van EZPZ bestaat uit één deel met 2-in-1: ronde kom en placemat, ook makkelijk om mee te nemen voor onderweg. Dankzij de zuigfunctie blijft deze mat met kom aan de tafel kleven. Een must-have voor kleintjes om zelfstandig te eten en betekent minder rommel voor mama en papa. Ook verkrijgbaar in andere kleurtjes.

Afmetingen: 22,8 x 16,5 x 2,8 cm

Inhoud: 145 ml

Materiaal: 100% voedselveilig siliconen - BPA-, BPS-, PVS-, ftalaat- en latexvrij

Leeftijd: vanaf 4 maanden

Gebruiksadvies: vaatwasser-, magnetron- en ovenbestendig tot 350°C

_

Less mess, more fun! Met EZPZ Fun maak je van elke maaltijd een leuke ervaring waar morsen geen probleem is en je mini op eigen tempo kan (leren) eten. Gemaakt door een moeder - Lindsey Laurain zelf mama van 3 jongens. Geperfectioneerd door experts.

EZPZ begrijpt de uitdagingen waarmee ouders worden geconfronteerd en biedt de tools om een ​​positieve ervaring met eten te ondersteunen, van het eerste hapje van je baby tot het zelfstandig zelf eten.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111