Speelse houten puzzel - Coucou-vroum

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ830

Iedereen puzzelt met Djeco (31)

6 knappe dieren met hun voertuig maken van deze houten reliëfpuzzel een streling voor het oog. Een perfect geschenk voor elke beginnende puzzellaar. De dikke stukjes passen perfect in kleine handjes en zo kan je mini ze perfect in het puzzelbord te plaatsen.

Naast het puzzelen zijn de kleurrijke voertuigen ook leuk om apart mee te spelen!

13,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ01063

SamenstellingenHout
TypeInlegpuzzels
Leeftijdvanaf 1 jaar
# Puzzelstukken1-10 stukken
Korting- 40 %

Houten kinderpuzzel Coucou-vroum van Djeco is perfect voor de beginnende puzzelaars. Deze inlegpuzzel heeft 6 grote puzzelstukken van voertuigen. De stukjes zijn makkelijk vast te nemen met kleine handjes.

Materiaal: hout
Afmetingen: 31 x 2,5 x 22 cm
Leeftijd: vanaf 1 jaar

_

Voor Djeco is een geslaagd gezelschapsspel niet alleen een spel met goede spelregels en duidelijke spelvormen maar ook een spel dat mooi en duurzaam is. Al hun spelletjes zijn in een speelgoed bibliotheek of thuis getest. Ze zijn het resultaat van eenvoudige regels, een sterk concept van de auteur en de grafische wereld van de illustrator.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Iedereen puzzelt met Djeco
Inspiratie en stories