Spelklassieker - Schaken

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ087

Spelen we een spel met Djeco? (60)

Om te leren schaken moet je eerst weten hoe alles werkt. En dit schaakspel, prachtig vormgeven door Djeco, is het perfecte begin van avonden vol strategische moves, paarden, koninginnen... en je ouders schaakmat zetten :-)

Rest alleen nog de vraag: wie zal er winnen? Wit of zwart?

11,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ05216

CollectieGames
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 6 jaar

In de reeks Classic by Djeco zit ook het traditionele schaakspel. Een spel dat kinderen soms erg tot de verbeelding spreekt maar in zijn klassieke vorm vaak te moeilijk lijkt om aan te leren. De houten schaakpionnen zijn tussen de 2.5 en 5 cm hoog.

Spelinhoud: kartonnen spelbord, 32 houten speelstukken en spelregels

Aantal spelers: 2
Spelduur: ca. 20 min
Leeftijd: vanaf 6 jaar
Afmetingen: 38x16x3 cm

Het Franse Djeco maakt bijzonder speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is, want spelen is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Regelmatig steekt Djeco speelgoed van vroeger in een nieuw jasje, met mooie patronen, vrolijke kleuren en unieke illustraties. Hun aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, knutselpakketten, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
29.9304.91.503
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Spelen we een spel met Djeco?
Inspiratie en stories