Stoffen Fotoalbum - Il était une fois

Stoffen boekje om te vullen met foto's

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO092

Il était une fois - Moulin Roty (13)

Dit is echt een super leuk fotoalbum om cadeau te doen aan jouw hartendief.

Je kan dit stoffen boekje makkelijk vullen met een heleboel foto's van mama, papa, broers en zussen ... en bij uitstek heel de familie of foto's van de verschillende mijlpalen in zijn of haar leventje. Je kleintje zal elke pagina keer op keer met veel bewondering bekijken!

29,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 664312

CollectieIl était une fois
TypeFotoboekjes
Leeftijdvanaf de geboorte
STOP/FINISTOP

Stoffen fotoalbum uit de 'Il était une fois'-collectie van Moulin Roty, met muizenisig snoetje, magisch hoedje en zachte oortjes. Origineel kraamgeschenk of cadeau voor een eerste verjaardag. Het zacht fotoalbum sluit makkelijk met een velcro sluiting en er zit ook een lus aan om hem vast te nemen.

Afmetingen: 18 x 14 cm

Materiaal: katoen, polyester, plastiek

Voor deze dromerige collectie werkte Moulin Roty samen Élodie Coudray, die voornamelijk als mode en stoffen-ontwerpster werkte alvorens ze de kinderboekenwereld veroverde zo'n 10 jaar geleden. Voor haar is speelgoed een vervolg van je kindertijd, ze creëert magische wezens, vol elegantie en steekt in elk karakter even veel van haar liefde.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Il était une fois - Moulin Roty
Inspiratie en stories