Unieke XL interieursticker - Brontosaurus

Staat: Nieuw product

Lilipinso

LPS388

Monochrome kinderkamer inspiratie (220)

Dino fans gaan wild bij het zien van deze XL interieursticker uit de collectie van Lilipinso. Deze reuze grote muursticker toont een getekende dino en bijpassende palmboom voor extra sfeer.

Uniek, wondermooi en prachtig geprint in Frankrijk.

119,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : S1359

CollectieDinosaur
TypeMuur- en interieurstickers
KleurZwart/wit
ThemaDieren

Unieke interieursticker XL Brontosaurus van Lilipinso kan je makkelijk een plekje geven op elk glad oppervlak, hij spreekt meteen tot de verbeelding van je mini. Check zeker de rest van deze collectie voor bijpassende muursticker, behangpapier of een zacht tapijtje.

Design: Fox in the snow

Afmetingen stickervel: 64 x 130 cm - afmetingen Brontosaurus: 62,5 x 125 cm

Materiaal: matte vinyl

Herkomst: geproduceerd in Frankrijk

Makkelijk aan te brengen op gladde en schone ondergrond, grotere stickers best met 2 plaatsen voor het mooiste resultaat. Maak de muur, kast of ... vet- en stofvrij, laat goed drogen. Achteraf makkelijk te verwijderen zonder sporen. Bij de muurstickerset zitten stap voor stap instructies. Plak de stickers niet in de buurt van een radiator of een andere warmtebron.

_

Lilipinso is een Frans interieurmerk boordevol stijl en inspiratie. In hun collecties vind je onder meer knappe tapijten, wondermooi behang en originele muurstickers, ze worden gemaakt in samenwerking met artiesten van over heel de wereld. Uniek, volgens de laatste trends en van prima kwaliteit. Perfect om je baby of kindje een eigen plekje te geven en de kinderkamer een make-over te geven om te groeien en te bloeien.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.58
Collectie Monochrome kinderkamer inspiratie
Inspiratie en stories