Vliesbehang - Dieren

Staat: Nieuw product

KEK Amsterdam

KZ22235

Laat de vrolijke dierenbende van KEK Amsterdam los op een muur in de kinder- of speelkamer! Groot of klein, dik of dun... er zijn zoveel verschillende dieren op het vliesbehang te ontdekken! Sommige dieren hebben de beginletter van hun naam op hun buik staan, weet jij welk dier het is?

109,95 €

87,96 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Korting- 50 %
STOP/FINISTOP

Vliesbehang van KEK Amsterdam is een stuk sterker dan gewoon (papier) behang. Het behang is milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. Bij het gebruik van de juiste lijm is het behang makkelijk aan te brengen en is ook makkelijk (droog) te verwijderen. De behangbanen zetten niet uit en krimpen niet. De banen worden droog aangebracht. De aanbevolen lijm is: Perfax Roze voor vliesbehang.

Het vliesbehang heeft een totale oppervlakte van 4 m² en meet 47.5 cm x 8.3 m. Het patroon herhaalt zich elke 51.8 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
KEK Amsterdam ontwerpt decoratieve spullen voor in huis vanuit een studio, zoals de naam al doet vermoeden, in hartje Amsterdam. Oprichters Evert, Barabara & Bas bedenken bijzondere producten die anders zijn dan anders… Verrassend, verfrissend en eigenzinnig. Producten met een knipoog, die met ziel en zaligheid ontworpen zijn! Do small things with great love!