Vrolijk evenwichtsspel Whaly - Ingela P. Arrhenius

Staat: Nieuw product

Vilac

KZ40441

Vilac & Ingela P. Arrhenius (32)

Uren speelpret gegarandeerd ! Geweldig stapel- en evenwichtsspel voor de hele familie. Met prachtige illustraties van Ingela P Arrhenius.

20,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 7716

CollectieVilac Jeux
TypeStapel- & sorteerspeelgoed
Leeftijdvanaf 4 jaar

Gooi de teerling en probeer de 16 visjes op de houten walvis Whaly te stapelen volgens de aangeduide kleur. Opgelet: wees voorzichtig en laat vooral niks (om)vallen !

Het Franse Vilac maakt al meer dan 100 jaar speelgoed en stak deze klassieker nu in een modern jasje. De illustraties zijn gemaakt door de Zweedse illustrator Ingela P Arrhenius. Haar retro stijl is een vette knipoog naar het design van de jaren vijftig en zestig.

Het spel bestaat uit 18 onderdelen. Materiaal: hout. Geschikt voor kinderen vanaf 4+ jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
202040.65
  • Door Sarah F.
  •  de 17/04/2020
Het stapelen is nog wat moeilijk voor onze kleuter van 3 en ook de dobbelsteen is voor haar niet van tel. Maar het blijft wel een leuk en spannend spel.
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, de kenmerken van Vilac, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen.
Collectie Vilac & Ingela P. Arrhenius
Inspiratie en stories