Vrolijk evenwichtsspel Whaly - Ingela P. Arrhenius

Staat: Nieuw product

Vilac

KZ40441

Vilac & Ingela P. Arrhenius (10)

Uren speelpret gegarandeerd ! Geweldig stapel- en evenwichtsspel voor de hele familie. Met prachtige illustraties van Ingela P Arrhenius.

21,49 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 7716

CollectieVilac Jeux
TypeStapel- & sorteerspeelgoed
Leeftijdvanaf 4 jaar
Korting- 40 %

Gooi de teerling en probeer de 16 visjes op de houten walvis Whaly te stapelen volgens de aangeduide kleur. Opgelet: wees voorzichtig en laat vooral niks (om)vallen !

Het Franse Vilac maakt al meer dan 100 jaar speelgoed en stak deze klassieker nu in een modern jasje. De illustraties zijn gemaakt door de Zweedse illustrator Ingela P Arrhenius. Haar retro stijl is een vette knipoog naar het design van de jaren vijftig en zestig.

Het spel bestaat uit 18 onderdelen. Materiaal: hout. Geschikt voor kinderen vanaf 4+ jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
202040.65
  • Door Wem C.
  •  de 10/02/2023
Een heel leuk spel voor ons kindje van 3jr.
  • Door Sarah F.
  •  de 17/04/2020
Het stapelen is nog wat moeilijk voor onze kleuter van 3 en ook de dobbelsteen is voor haar niet van tel. Maar het blijft wel een leuk en spannend spel.
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen. Vilacity Collection by Vilac Waan je in een echte stad met de Vilacity collectie  van Vilac. Van hijskranen en containerschepen tot garages en tankstations. Allemaal leuk en kwalitatief speelgoed om levensechte taferelen van een bruisende stad na te bootsen. Retro Speelgoed Collectie Deze geweldige speelgoed collectie  van Vilac is prachtig geïllustreerd door Ingela P. Arrhenius. Elk stuk retro speelgoed is bedekt met kleurrijke retro tekeningen van Ingela. Gaande van puzzels, tipis en muziekdoosjes tot kaleidoscopen, houten trekspeeltjes en jojo's. Let’s play! Creatief Speelgoed Collectie Voor de creatieve en muzikale kids heeft Nathalie Lété  de leukste stukken speelgoed geïllustreerd met zelf getekende afbeeldingen van dieren en bloemen. Van gitaren en accordeons tot bromtollen en kinderservies. Zo mooi om naar te kijken en mee te spelen!
Collectie Vilac & Ingela P. Arrhenius
Inspiratie en stories