Wash & Scrub - Nuts about you - 290 ml

Heerlijk bloemige zeep op basis van natuurlijke zeepnoten

Staat: Nieuw product

CîME

CE519

Is het een wasgel, handzeep of is het een scrub? Het is het allemaal!

Deze bio zeep zorgt voor een zijdezachte huid en heeft een basis van zeepnoten in plaats van de traditionele petroleum: veel beter voor je huid, haar en de waterkwaliteit. Plus je steunt lokale projecten in Nepal.

16,70 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 33

Wash & Scrub Nuts about you voor handen en lichaam van het Belgische skincare merk CÎME vertrekt vanuit de eeuwenoude traditie uit de Himalaya, was je huid op natuurlijke wijze met biologische zeepnoten. Ze reinigen de huid grondig, zonder ze uit te drogen of te irriteren. Deze natuurlijke wasgel is multifunctioneel zoals vele van de CÎME producten

  In praktisch alle traditionele wasgel zitten sulfaten, een afgeleide van petroleum dat het natuurlijk beschermlaagje van je huid en haar wegspoelt. Zeepnoten zijn een natuurlijk en volledig veilig alternatief dat ook schuimt als je er water aan toevoegd.

  • Met Ecocert Cosmos certificaat
  • Verpakking van 100% gerecycleerd plastic
  • Met bloemig aroma van roos geranium in combinatie met de zachte citrusgeur van bergamot en de kruidige noot van Sichuan peper
  • Niet getest op dieren

  Inhoud: 290 ml
  Houdbaarheid: tot 18 maanden na opening
  Hoe gebruiken? Geschikt voor dagelijks gebruik, als douche- en/of handzeep

  Biologisch en natuurlijk. Niet getest op dieren. De verzorgingsproducten zijn volledig vrij van parabenen, (synthetische) parfums, phenoxyethanol en andere nasty ingrediënten. Veilig te gebruiken tijdens je zwangerschap, borstvoeding en om te gebruiken op je baby’tje (of oudere kinderen). Voor elk verkocht product schenkt CîME een deel van de opbrengst aan het Little Doctors scholenproject in de Nepalese Himalaya. 

  _

  Onze webshop is met het Belgische CÎME een superfijn vegan en fairtrade merk rijker. Dit verzorgingsmerk van eigen bodem gebruikt actieve bestanddelen uit de Himalaya en werkt mee aan liefdadigheidsprojecten om de lokale Nepalese bevolking niet alleen werk te geven maar ook te helpen. Hun gamma bestaat uit zuivere & doeltreffende producten, zonder nasty ingredients voor het hele gezin.

  Bovendien heeft elk huidverzorgingsproduct een fijne geur en mooie verpakking. Ideale cadeautjes voor al je vriendinnen - én jezelf.

  Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
  0000.35
  We mogen trots zijn op CÎME , een mooi biologisch skincare merk uit eigen land (België) dat gemaakt is met producten uit de Himalaya . Founders Isabel & Anke uit Gent zijn terecht trots op hun  lijn huidverzorgingsproducten waarin lokale traditionele kennis en moderne wetenschap elkaar versterken. Ze werken enkel met natuurlijke effecten die de huid voeden en doen wat ze beloven. Alles is biologisch gecertifieerd en vrij van  synthetische parfums, maar ziet er ook leuk uit in je badkamer. In hun producten zitten enkel  natuurlijke ingrediënten  in hun  puurste vorm  - zoals plantenextracten, plantaardige oliën, bloesemwaters en essentiële oliën - die boordevol vitaminen, antioxidanten en essentiële vetzuren zitten en  écht goed  zijn voor je huid. De producten hebben een heerlijke geur en zijn toch 100%  vrij van synthetische parfums .  Bio cosmetica hip en aantrekkelijk maken voor een groot publiek De actieve bestanddelen van CÎME producten komen uit Nepal, de productie gebeurt lokaal in Europa en grondstoffen worden ook lokaal verwonnen. De belangrijkste drijfweer achter CîME is de impact die ze kunnen hebben in Nepal. Zo loopt er onder andere een succesvol scholenproject en een project voor moeders die zelfstandig abrikozenpitolie kunnen ontginnen naast hun dagelijkse taken bij hun thuis en zo een zelfstandig, eigen inkomen kunnen vergaren. Het gamma van CîME wordt niet getest op dieren en de verpakkingen zijn recycleerbaar. Ze doen erg veel onderzoek naar geuren en texturen. Typisch is ook dat de producten multifunctioneel zijn en geschikt voor verschillende doeleinden zodat je niet te veel nodig hebt voor een goed resultaat. Ook leuk om te weten: alle producten mogen worden gebruikt tijdens de zwangerschap , met uitzondering van de Himalaya balsem (omwille van de essentiële oliën die er in zitten). Op de verpakking van elk product staat duidelijke uitleg en tekeningen die stap voor stap de skincare routine of het gebruiksgemak van elk product uitlegt.  De producten van CîME zijn  goed voor je huid, zien er mooi uit én zijn 100% bio.  Daar zit de kracht van dit Belgisch skincare merk.  Let's be honestly beautiful!