Back to work: onze zen-tips...

14.08.2023


Het einde van de vakantie nadert met rasse schreden en de terugkeer naar werk staat voor zowel ouders als kinderen voor de deur. Na die welverdiende momenten van ontspanning met het gezin is het tijd om de draad weer op te pakken en je kinderen weer naar school te sturen. Om je te helpen deze periode met een gerust hart en een gevoel van organisatie aan te pakken, heeft De Kleine Zebra een aantal slimme adviezen samengesteld, waaronder een paar winkelideeën om je te helpen weer aan de slag te gaan en tegelijkertijd een vleugje plezier toe te voegen. Klaar om terug naar werk te gaan in stijl en efficiëntie? Volg de gids!Plan je terugkeer vlot: doe een snelle update van je bezittingen :-)


Terug naar werk kan een hectische tijd zijn voor ouders, dus het is essentieel om je te organiseren. Neem voordat je weer aan het werk gaat de tijd om je terugkeer te plannen door een duidelijk tijdschema op te stellen en haalbare doelen te stellen: sorteer je e-mails van tevoren zodat je je niet overweldigd voelt, wees bereid om jezelf te dwingen om elke 2 uur een pauze te nemen... Aarzel niet om je bureauaccessoires een make-over te geven om jezelf te motiveren. Waarom trakteer je jezelf niet op een nieuwe dagelijkse metgezel: een iPad hoes van Citron, een stoffen computerhoes van Gabrielle Paris... We weten allemaal dat dit ons motiveert ;-)


pochette pour ordinateur de Gabrielle ParisKies voor een progressieve aanpak: step by step!


De start van het nieuwe seizoen kan een stressvolle tijd zijn, vooral als je moet jongleren met werk en kinderen. Om je niet overweldigd te voelen, kun je het beste je professionele activiteiten beetje bij beetje hervatten. En motiveer jezelf voor deze soepele overgang door jezelf te trakteren op een nieuwe werktas :-) Een rugzak van Sticky Lemon of Grech & Co, een schoudertas van Fresk, een draagtas van Jollein? Met deze trendy, functionele tassen kun je je essentiële spullen meenemen en tegelijkertijd een vleugje stijl aan je outfit toevoegen.


sac tote bag de jolleinGun jezelf de tijd om te ontspannen: een cocooning avondroutine!


Om je te helpen ontspannen na een drukke dag, verwen jezelf met een paar CÎME schoonheids- en hygiëneproducten. Een zachte scrub, een voedende handcrème of een herstellende gezichtscrème helpen je om jezelf te verwennen.


produits de soin de cîme


Vergeet niet om de hele dag te drinken met een mooie geïsoleerde mok voor je thee of koffie van Citron, of een geïsoleerde waterfles van Design Letters


gourde isotherme de design lettersCreëer een aangename werkplek: een nieuwe plant, een nieuwe sfeer...


Om weer aan het werk te gaan, creëer je een prettige werkplek. Plaats een paar nieuwe decoratieve items op je bureau, zoals een bureau-organizer van Liewood om je spullen netjes op te bergen. Waarom voeg je niet een vleugje groen toe met een mooi groen plantje in een Ferm Living plantenbak om een inspirerende en rustgevende sfeer te creëren?


cache-pot de ferm livingGun jezelf wat leestijd: zorg voor je slaapkamer :-)


Om je te kalmeren voordat je naar bed gaat, kun je een paar boeiende romans inslaan om te ontsnappen. Een leesroutine 's avonds kan u helpen ontspannen en u voorbereiden op een goede nachtrust. Voor een rustige sfeer voegt u een klein bedlampje van Kidsdepot toe aan uw Kidsdepot-ruimte. Terug naar werk betekent ook... de start van het nieuwe literaire seizoen! Bekijk de nieuwe releases & kies je toekomstige favoriete romans :-)


lampe de chevet de kidsdepotTerug naar werk kan een uitdaging zijn voor ouders, maar met wat slim advies en een paar doordachte aankopen bij De Kleine Zebra kun je deze periode met vertrouwen tegemoet zien. Met deze tips en shoppingideeën ben je klaar om de terug-naar-werkperiode met energie en sereniteit tegemoet te zien, terwijl je op het toppunt van je kunnen bent om je kinderen te begeleiden wanneer ze terug naar school gaan. Fijne terug-naar-werk voor alle ouders van De Kleine Zebra!Alles voor papa & mama >

Te ontdekken