Witte sneeuwbol met 2 hertjes

Nostaglisch en magische kerstdecoratie uit kunststof

Staat: Nieuw product

Bloomingville

BLV070

Droom je van een witte Kerstmis? Geen probleem, je hoeft niet op de natuur te wachten voor een beetje witte neerslag. Schud maar heerlijk met deze sneeuwbol en de sneeuw dwarrelt in het rond ! Vrolijk kerstfeest !

21,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 95305092

TypeKerstversiering
KleurWit
Bloomingville themaBloomingville Christmas

Witte sneeuwbol met 2 witte hertjes en een witte kerstboom erin uit de Bloomingville Kerstcollectie. Een sneeuwbol heeft iets nostalgisch en magisch. Schudden maar !

Afmetingen: Ø 7 cm x H 12 cm

Materiaal: kunststof, polyresin

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.46
Bloomingville  heeft het talent om al bijna 20 jaar producten te creëren die keer op keer een warme sfeer met zich mee te dragen, altijd stijlvol en steeds met een unieke speelse toets. Wij zijn vooral weg van hun kinderlijn. Bloomingville MINI  is een magische kindercollectie uit Denemarken gecombineerd met de Scandinavische trends van het moment, ze ontwerpen steeds met onze 'ever changing homes' in het achterhoofd. Dit designmerk zit diep geworteld in de Deense cultuur en manier van leven. Ze werken er steeds aan om met elk item dat ze ontwerpen op een verrassende manier een frisse wind door je interieur - van kinderkamer tot woonkamer - te laten waaien. Met een focus op kwaliteit , de natuur als inspiratiebron en prachtige materialen. Stijlvolle decoratie voor de kinderkamer De wondermooie collecties zijn pure inspiratie voor ouders om de baby- of kinderkamer in te richten op een stijlvolle en unieke manier. Van kinderzetels over wanddecoratie tot functionele opbergmanden met toffe quotes. Dit zijn echt blijvertjes die mee de wereld van je kind vormen en er af en toe een vleugje magie bijsteken. Ze tasten de grenzen van je fantasie af zonder te dromerig te worden. Prachtige eetaccessoires voor elke maaltijd Met de Bloomingville Lunch is er ook voor aan tafel een ruime collectie musthaves: knappe keramiek met wondermooie ilustraties, functionele bekers, ontbijtbordjes, schalen, brooddozen en snijplanken. Elk product brengt een eigen universum met zich mee waar zowel jong als ouders meteen weg van zijn.