Zachte zwangerschapsolie - 100 ml

Olie tegen striemen, ondersteunt het herstellend vermogen van de huid

Staat: Nieuw product

Weleda

BF017

Gebruik deze natuurlijke zwangerschapsolie zowel tijdens als na je zwangerschap. Deze lichte olie smeert makkelijk en geurt zalig naar roosjes en sinaasappel.

Eén of twee keer per dag smeren zorgt voor een zichtbaar effect, striemen worden duidelijk kleiner en de huid zichtbaar gladder.

17,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 250300

Weleda Zwangerschapsolie voedt intensief, reguleert het vochtgehalte en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Arnica-extract bevordert de doorbloeding van de huid en verbetert de elasticiteit van het huidweefsel waardoor haar spankracht verbetert. Pure etherische oliën van o.a. lavendel, wilde roos en sinaasappelbloesem zorgen voor een subtiele geur en brengen tot rust. Deze olie is 100% natuurlijk dus volledig veilig om te gebruiken tijdens de zwangerschap.

Wat zit er in het Calendula Zwangerschapsolie?
Amadelolie, Jojobaolie, Tarwekiemolie, compositie van natuurlijke etherische oliën, extract van de arnica-bloem

Weleda maakt al bijna 100 jaar natuurlijke verzorgingsproducten voor jong en oud. Ze maken crèmes, lotions en zalfjes die alleen natuurlijke ingrediënten bevatten, want de natuur weet wat er goed is voor ons. Alles is dierproefvrij en gemaakt op mens- en natuurvriendelijke manier. Ze bevatten geen synthetische stoffen, bewaarmiddelen, siliconen of ingrediënten van minerale oorsprong.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
71540.27
Weleda - Al 95 jaar biedt Weleda een breed aanbod van natuurzuivere verzorgings- en gezondheidsproducten die de gezonde natuurlijke krachten van je eigen lichaam én van dat van je kind ondersteunen. Zo verzorg je je kind en jezelf met al het goede uit de natuur. Weleda staat voor biologische teelt, eerlijke handel en milieuvriendelijke productiemethoden. En boven alles staan ze voor de natuur. Omdat de natuur als de beste weet wat het beste is voor ons. Alles is dierproefvrij en gemaakt op mens- en natuurvriendelijke manier. Ze bevatten geen synthetische stoffen, bewaarmiddelen , siliconen of ingrediënten van minerale oorsprong.