Zalige babymuts konijn

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR187

Alles voor een paas feestje (72)

Zalig pasen! Met dit heerlijk babymutsje van Meri Meri is jouw lieve baby meteen op zijn paasbest gekleed.

Dit gebreid accessoire is gemaakt uit organisch katoen en een briljant paasgeschenk voor jouw favoriet mini-mensje.

25,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 188782

CollectieSpring & Easter
TypeMutsen en sjaals
KleurCrème

Baby's zien er extra cute uit in deze heerlijke Meri Meri muts met hangende konijnenoren uit gebreid bio-katoen. Het wit mutsje heeft de schattigste konijnenoortjes in een zachte mint kleur. Blijft goed zitten rond het hoofdje van je baby dankzij het ivoor witte knoopje aan de hals. Komt in een leuk tasje zodat het ideaal is om cadeau te doen tijdens het paasfeest.

Materiaal: gebreid organisch katoen

Maat: van 0-6 maand
Afmetingen: 12,5 x 17,5 x 12,5 cm

Met Meri Meri hebben we alles in huis om je te inspireren voor een zalig Paasfeest. In deze geweldige collectie zit een ruime selectie prachtige feestaccessoires om de feesttafel, je huis of lentefeestje te versieren. Dus hop hop! Laat je inspireren en bereid je paasfeest tot in de allerkleinste details voor met deze zalige lente-collectie.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
17.512.512.50
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Alles voor een paas feestje
Inspiratie en stories