Zand- & Badspeeltje Love Shaper - Yellow Stone

Duurzame en moderne versie van een klassiek zandspeeltje

Staat: Nieuw product

Quut

MCH156

Mini cadeautjes, maxi pret! (129)

De Belgische designers van QUUT vonden enkele klassiekers voor het bad en het strand opnieuw uit. Ken jij de Star shaper al?

Een revolutionaire verbetering van een klassiek zandspeeltje: kindjes hoeven het vormpje niet meer te vullen met zand en om te draaien. Beweeg de shaper in het rond en hij vult gewoon zichzelf! Een kleine tik, opheffen en klaar... Er zijn verschillende vormpjes om de mooiste creaties mee te maken en uren mee te spelen

5,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : QU171294

CollectieLagoon Green
TypeVormpjes
KleurGeel

De Quut Shapers werken bovendien ook met sneeuw en badschuim! De sferische vorm past perfect in kleine kinderhandjes en de zachte afwerking vergemakkelijkt het vastnemen en gebruik. Er zijn verschillende vormpjes en kleurtjes verkrijgbaar en de vormpjes laten ze zich bijzonder eenvoudig reinigen zodat ze jaar na jaar leuk en veilig blijven.

Met elk nieuw product streeft QUUT ernaar om bestaande speeltjes op de markt opnieuw uit te vinden. Door ze beter, handiger en duurzamer te maken, wil QUUT hun levensduur en funfactor op het strand en in bad verlengen. De shaper is vrij van BPA, ftalaten en latex en is recycleerbaar.
Geschikt vanaf de geboorte.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
164160.35
Quut - Op een mooie zomerdag zitten de mensen van het gerenommeerde Belgische designbureau PARS PRO TOTO in de keuken gezellig te keuvelen rond de tafel. Het gesprek gaat erover hoe slecht het strandspeelgoed van de kids tegenwoordig wel niet is. Want na een dagje dollen op het strand, blijft er niets meer van over: handvat van de emmer kapot en het schepje in twee stukken. Kortom, ’s avonds ligt het strand vol met kapot plastiek en druipen de kids teleurgesteld af. Tot plots iemand in de keuken een briljant idee krijgt. Waarom geen eigen lijn degelijk strandspeelgoed op de markt brengen? En voilà, zo zag het hippe merk Quut het levenslicht. Een prachtige collectie strandspeelgoed die enkel bestaat uit duurzame, mooie en slimme designs die natuurlijk fun, fun, fun zijn. En als kers op de taart gaan ze mee seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen....
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories