visionneuse 3D 'La visite des studios'

3D kijker - La visite des studios

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

KZ26341

Les histoires du soir by Moulin Roty (16)

Voor ouders een nostalgisch hebbeding en aan kids toont het de magie van het bewegend beeld - de 3D kijker van Moulin Roty! Dit speelgoedje uit...

21,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 711090

Voor ouders een nostalgisch hebbeding en aan kids toont het de magie van het bewegend beeld - de 3D kijker van Moulin Roty! Dit speelgoedje uit de oude doos blijft fascineren. Klik, klik, klik en... kijk hoe het verhaal evolueert! De 3D kijker vertelt drie verhalen over een bezoek aan een filmstudio. Welcome to the studios, Behind the scenes & Action zijn de drie blockbusters. Hierna wil je kleine cinefiel vast en zeker regisseur worden! Geschikt vanaf 3 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
13.59.500.35
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Les histoires du soir by Moulin Roty
Inspiratie en stories