10 ideeën voor een coole look!

30.08.2023


Bij De Kleine Zebra begrijpen we dat trendy ouders willen dat hun kinderen een unieke en coole stijl hebben ;-) Om je te helpen je kleine fashionista's op een stijlvolle manier te kleden, hebben we 10 schattige ideeën verzameld die hun ogen zullen laten stralen! Let's go...



1 | Een gave pet van Lässig of een unieke fietshelm van Wishbone Bike


Bescherm hun kleine gezichtjes tegen de zon en voeg een vleugje coolheid toe met de Duitse Lässig petten of de stijlvolle fietshelmen van Wishbone Bike. Deze trendy accessoires zijn niet alleen praktisch voor zonnige dagen, maar zullen ook je kinderen een coole look geven die alle aandacht trekt. Laat ze hun favoriete kiezen uit onze brede selectie kleuren en funky patronen!


casquettes lassig pour enfant



2 | Een sleutelhanger met de initialen van je kind


Geef je kinderen een unieke sleutelhanger met hun initialen van het Belgische merk Jeune Premier. Deze gepersonaliseerde sleutelhangers zijn een schattige manier om hun spullen op een leuke en stijlvolle manier te markeren. Geen verwarring meer op school of in de crèche! Met hun initialen trots op hun rugzak, etui of jas zullen je kleintjes zich speciaal en uniek voelen. De Jeune Premier sleutelhangers zijn zorgvuldig gemaakt met oog voor detail en kwaliteit om duurzaamheid te garanderen.



3 | Zonnebrillen van Hello Hossy: zie de wereld, voel het plezier :-)


Je kinderen zullen dol zijn op de nieuwe zonnebrilcollectie van het Spaanse merk Hello Hossy. Deze stijlvolle zonnebrillen zijn niet alleen een modeaccessoire, maar ook essentieel om hun gevoelige ogen te beschermen tegen de zonnestralen. Met hun pakkende slogan "See the World, Feel the Fun!" zullen je kleintjes klaar zijn voor de zomer met een coole en blije houding. De kleurrijke monturen en getinte glazen voegen een vleugje fantasie toe aan hun look en houden ze comfortabel beschermd.


lunettes de soleil colorées pour enfant de Hello hossy

Ontdek hier de nieuwe Hello Hossy schooltassen voor het schooljaar 2023 > !



4 | Pins van je favoriete Moulin Roty familie :-)


De pins van het Franse merk Moulin Roty zijn een leuke en schattige manier om een persoonlijk tintje aan hun kleding toe te voegen. Deze speelse accessoires fleuren hun outfits op en versterken het gevoel van verbondenheid met de Moulin Roty familie! Laat je kinderen hun liefde voor hun familie met stijl en tederheid uitdrukken dankzij deze schattige pins!

De favoriete Moulin Roty familie van het De Kleine Zebra team: Les Parisiennes >



5 | Een haarband of scrunchie van Gabrielle Paris: voor meisjes met Franse stijl


Onze nieuwe haarbanden en scrunchies van het Franse merk Gabrielle Paris zijn de perfecte aanvulling op de outfits van je kleine meisjes. Geïnspireerd door Franse chic voegen deze accessoires een vleugje elegantie en verfijning toe aan elke haarstijl. Of ze nu kort of lang haar hebben, deze veelzijdige accessoires voegen een trendy en schattige touch toe aan hun looks. Moedig je kleine fashionista's aan om hun persoonlijkheid uit te drukken door te kiezen uit onze modellen met zachte en kleurrijke patronen!


bandeaux pour cheveux de gabrielle paris



6 | Een ultramoderne ketting van Souza for Kids


De kettingen van het Nederlandse merk Souza for Kids zijn ware sieraden voor je kinderen. Met delicate ontwerpen en charmante details voegen deze kettingen een vleugje glamour en elegantie toe aan hun outfits. Of het nu voor een speciale gelegenheid is of gewoon om thuis te spelen, deze schattige kettingen voegen een vleugje magie toe aan hun dagelijkse leven :-)



7 | Een Komono horloge !


Er is niets spannender voor een kind dan volwassenen nadoen. De horloges van het Belgische merk Komono zijn de ideale manier om ze zich groot en verantwoordelijk te laten voelen terwijl ze een coole stijl hebben. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en moderne ontwerpen, zullen deze elegante horloges perfect passen om de delicate polsen van je kleintjes. Ze zullen blij zijn dat ze de tijd kunnen controleren zoals de grote mensen en altijd op tijd zullen zijn voor hun afspraken en activiteiten!


montre pour enfant de komono



8 | Kleurrijke haarklemmen: een explosie van kleuren 


Laat hun creativiteit de vrije loop met de kleurrijke haarklemmen van Souza for Kids, Grech & Co of Konges Slojd. Deze accessoires voegen een leuke en fantasierijke touch toe aan hun kapsels terwijl ze hun lokken op hun plaats houden. Of ze nu kiezen voor bloemmotieven, glinsterende sterren of levendige kleuren, deze kleurrijke haarklemmen voegen een vleugje vrolijkheid toe aan hun look. Moedig ze aan om haarklemmen te mixen en matchen om unieke kapsels te creëren die hun sprankelende persoonlijkheid weerspiegelen!


pinces à cheveux colorées de Grech and co



9 | Lässig patches om schoolspullen te personaliseren 


Voor een stijlvolle en creatieve start van het schooljaar kun je kiezen voor de Lässig patches. Deze modeaccessoires zijn de ideale manier om de rugzakken, etuis en andere schoolspullen van je kinderen te personaliseren. Ze kunnen hun persoonlijkheid en passies uiten door te kiezen uit een verscheidenheid aan speelse en kleurrijke motieven. Naast het toevoegen van een persoonlijk tintje aan hun spullen, zijn de Lässig patches gemaakt van hoogwaardige materialen voor zorgeloos dagelijks gebruik. Moedig je kleintjes aan om hun verbeelding de vrije loop te laten en maak hun terugkeer naar school uniek en onvergetelijk met deze leuke patches!


écussons de lassig



10 | Reflecterende Rainette veters: SWAG en veiligheid! 


Veiligheid staat voorop, maar dat betekent niet dat je kinderen hun stijl moeten opofferen. Met de reflecterende veters van het Franse merk Rainette kunnen ze er cool uitzien terwijl ze in het donker zichtbaar blijven. Deze veters zijn gemaakt van hoogwaardig reflecterend materiaal dat oplicht in het donker voor meer zichtbaarheid buitenshuis. Of het nu voor nachtelijke wandelingen of avondjes uit met vrienden is, je kinderen zullen er trendy uitzien en zich veilig voelen met deze reflecterende veters. Dus laat ze schitteren en de wereld vol vertrouwen verkennen, terwijl ze hun unieke stijl laten zien met deze praktische en trendy accessoires!


lacets réfléchissants de rainette



Bij De Kleine Zebra geloven we dat mode geen leeftijd kent, en met deze 10 schattige ideeën zullen je kinderen de koningen en koninginnen van de SWAG zijn! Dus, klaar om ze met stijl en liefde te kleden?



Shop ONZE MODE-ACCESSOIRES >