Absoluut een musthave baby accessoire

12.10.2018

 

  

Ontdek de ultieme 3-in-1 Soft-collectie van Play & Go. De nieuwe musthave baby-accessoire voor elke jonge moeder !

Na de opbergzak/speelmat in klassieke kleuren of designerprints, brengt het Belgische Play & Go een nieuw soort speelmat, speciaal ontwikkeld voor de allerkleinsten. Een superzacht exemplaar met dikke vulling dat in een vingerknip omgevormd kan worden naar een opberger voor speeltjes of een heuse luiertas ! En wie houdt nu niet van die schattige dierenprints gecombineerd met hippe designermotieven?

Deze Soft-collectie combineert een babyspeelmat, opbergtas voor speelgoed en handige luiertas.

  

 

De nieuwe collectie bestaat uit verschillende dierenthema’s dat snel de harten van zowel moeders als kleintjes verovert. De unieke 3-in-1 speelmat is gemaakt van hoogwaardig zacht jersey-katoen. De speelmat heeft een diameter van 120 cm en is voorzien van een afneembare schouderriem, zodat hij op de schouder kan worden gedragen of kan worden bevestigd aan een kinderwagen. De binnenkant bevat een leuke dierenprint met een lama, terwijl de buitenkant is afgewerkt met een stijlvolle stikking en een geruite zwart-roze stof.  

  

  

Play & Go heeft ervoor gezorgd dat het product baby-proof is door middel van een katoenen flap die ervoor zorgt dat een baby niet aan het touw kan komen.

Probeer deze praktische 3 in 1 Play&Go en word fan! Shop hier !