Blijf bewegen met de nieuwe WOBBEL collectie

20.03.2020

Kinderen hebben elke dag minstens 1,5 uur actief spel of beweging nodig. Niet makkelijk als je thuis moet blijven maar niet onmogelijk. Daarom hebben we ons even in Active Play verdiept en verzamelden we enkele tips om jullie kapoenen hun energie te kanaliseren en de dag te overleven ;-)

We zullen deze gedurende de komende weken met jullie delen.

wobbel actief spelen bewegen tips om thuis te bewegen de kleine zebraACTIVE PLAY Tip #1 Wobbel away!Heel de dag stilzitten is onmogelijk, binnen blijven hoeft niet gelijk te staan aan stilzitten. Las regelmatig een beweegmomentje in en het liefst van al samen. Ochtendgymnastiek, (kinderen)yoga, tikkertje, trampoline springen, … of wobbelen.

Deze week kwamen er enkele supermooie nieuwe Wobbelboards aan in onze shop. Limited editions in stijlvol zwart en eucalyptus maar ook een Wobbel 360 om heerlijk mee te draaien en spelen én een Wobbel XL voor de grotere kinderen (en ouders)wobbel actief spelen bewegen tips om thuis te bewegen de kleine zebrawobbel eucalyptus actief spelen bewegen tips om thuis te bewegen de kleine zebrawobbel eucalyptus actief spelen bewegen tips om thuis te bewegen de kleine zebrawobbel limited edition black wash actief spelen bewegen tips om thuis te bewegen de kleine zebrawobbel 360 actief spelen bewegen tips om thuis te bewegen de kleine zebrawobbel actief spelen bewegen tips om thuis te bewegen de kleine zebraMet een WOBBEL in huis haal je niet alleen schommelplezier in huis maar ook een mooi houten stuk speelgoed dat tot de verbeelding spreekt en een aantrekkingskracht uitoefent op iedereen die erlangs wandelt, jong en oud. Ideaal actief speelgoed om je energie op kwijt te raken, evenwicht te oefenen, mee te spelen, op te klimmen, een kamp mee te bouwen, auto's op te laten rijden, als podium te gebruiken en zo. veel. meer.


Heb je al een WOBBEL maar wil je het herintroduceren?Misschien heb je al een WOBBEL maar weet je er geen weg mee. Dan hebben we ook een leuk tip: je kan online Wobbelcards downloaden om het beweegmoment interactief te maken. Op deze kaartjes staan allerlei bewegingen en poses die je op je Wobbel kan uitvoeren. Je kan je kleintje een oefening laten trekken of zelf een opdracht geven aan broer, zus of papa. En zo zijn we weer even aan het bewegen, actief aan het spelen en opgeladen om nadien rustig ons eigen ding te gaan doen.wobbel XL actief spelen bewegen tips om thuis te bewegen de kleine zebrawobbel actief spelen bewegen tips om thuis te bewegen de kleine zebrawobbel actief spelen bewegen tips om thuis te bewegen de kleine zebraEn ... na al dat spelen is de WOBBEL ook je perfecte hangmat om in te chillen, even een film te kijken met een dekentje en kussen of een boekje op te lezen. Kortom het ideale speelgoed om in te investeren want je zal er nog lang geniet van hebben. Ook na deze tijden van #blijfbinnen, want vergeet niet we komen erdoor.

Veel plezier, blijf gezond, wees lief voor elkaar en veel wobbelplezier!Bekijk onze WOBBELS >