Wobbel Original Limited Edition Black Wash met zwart vilt

Staat: Nieuw product

Wobbel

WOB033

Monochrome kinderkamer inspiratie (221)

Open end toys is the new black.

Deze hippe, zwarte wobbel staat vast prachtig in je interieur én is reuze leuk om op te wobbelen, te chillen, met je speelgoedauto's over te rijden, om te toveren tot een poppenbedje en zo veel meer.

155,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : OR-BLACKW

CollectieWobbel Original
TypeLimited edition met vilt
Kleur viltZwart

De Wobbel Original Limited Edition Black Wash met zwart vilt is echt een super stijlvol stuk speelgoed. Heerlijk multifunctioneel. Naast zijn unieke monochrome look inspireert het Wobbelboard vooral door zijn indrukwekkende maar ongedefinieerde vorm. Juist deze vorm stimuleert de creativiteit en zorgt dat de Wobbel, als een Barbapappa, alles kan zijn wat het kind er zelf in ziet. Niet alleen voor het uitbundige en speelse (samen-) spel maar ook voor rustmomenten en meer individueel spel.

Dit is de Wobbel Original in een gelimiteerde zwarte kleur. Deze Wobbel heeft EKO wolvilt aan de onderzijde. Het zwarte wolvilt is een natuurlijk product. Het reduceert het geluid, voorkomt krassen op de vloer en op de Wobbel.

Kleur vilt: zwart
Afmetingen: 90 x 30 cm
Materiaal: FSC beukenhout - EKO wolvilt - kindvriendelijke watergedragen lak
Gewicht: ca. 4,5 kilo.
Leeftijd: 0 tot 100 jaar
Gebruiksgewicht: tot 200 kilo.

Voor meer inspiratie om te spelen, download de Wobbel-kaarten hier !

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
300904.5
  • Door Betty V.
  •  de 13/11/2020
Helemaal zoals gedacht
Wobbel - De Wobbel komt van oorsprong uit de Waldorf-scholen. De internationale naam voor wat we in Nederland kennen als de Vrije School en in België als Steinerschool. Onder de naam Wobbel presenteert Wobbel BV dit klassieke balance board in een eigentijdse vormgeving en met nieuwe toevoegingen. Het houten speelgoed dat jong en oud beweegt.Ontwikkelen van balans en krachtDe Wobbel stimuleert in het spel en gebruik de balans en de kracht. Het bord ondersteunt op een speelse maar zeer doeltreffende manier het lichaamsbewustzijn en het evenwicht. Door het gebruik van het bord als trainer kunnen gericht spiergroepen worden versterkt en gestrekt. Dit geldt zowel voor (jonge) kinderen alsook volwassenen en ouderen.Stimuleren van de creativiteitBijzonder is dat naast deze ontwikkelingsondersteunende eigenschappen de Wobbel vooral inspireert door zijn indrukwekkende maar ongedefinieerde vorm. Juist deze vorm stimuleert de creativiteit en zorgt dat de Wobbel, als een Barbapappa, alles kan zijn wat het kind er zelf in ziet.Brengen van rustDe ervaring is dat de Wobbel als een magneet op kinderen werkt. Niet alleen voor het uitbundige en speelse (samen-) spel maar ook voor rustmomenten en meer individueel spel.
Collectie Monochrome kinderkamer inspiratie
Inspiratie en stories