Een feest om naar te kijken (én van te eten!)

13.11.2017

Het einde van het jaar komt stilletjes maar zeker onze richting uit. En willen of niet, er is geen ontspannen aan het feestelijke december-gebeuren. Maar voor het zover is willen we jullie graag nog een leuke tip geven voor de feestelijkheden nog vrolijker te maken: het nieuwe bamboe winterservies van Engelpunt! Kleurrijk, duurzaam en een mooi alternatief voor wegwerpservies. Maar vooral ooh zo handig tijdens de feestperiode en eigenlijk het hele jaar door.

bamboo servies engelpunt

Het bamboe servies van ENGEL. is bijna even licht als wegwerpservies, alleen is het 'wegwerp'-deel niet meer nodig. Je bergt het na gebruik op en haalt het opnieuw uit de kast bij de volgende gelegenheid. De grafische figuren en frisse kleuren zijn modern en tijdloos tegelijk. Het servies is gemaakt uit volledig afbreekbaar bamboe, kan in de vaatwasser en is bestand tegen warme gerechten. Ecologisch én mooi! 

engel. bamboo borden

En nu we toch bezig zijn stellen we je ook graag voor aan de prachtige 'bamboo bowls' van Engel. Bamboo bowls, klinkt cool é? Wel het staat nog cooler op je feestdis en is een ware aanvulling voor elke keukenkast. Zeker met kleine kapoenen in huis en als de servieskast bijna volledig gevuld is met wit porselein en glaswerk. Zo blijkt maar weer dat je met ENGEL. in een handomdraai een klein feestje organiseert, ook in de keuken!

bamboo bowls engelpunt

We hadden al hun bamboe bekers en bordjes in prachtige uni kleuren, om eindeloos mee te mixen en matchen, nu zijn er dus ook kommetjes. In 2 verschillende formaten en ideaal voor een klein tussendoortje of snacks voor de bij de borrel!

Super fijn is dat je ze ook los kunt bestellen, voor het geval je meer van roze dan veel geel houdt of je jouw set van zes wil uitbreiden naar het mooie ronde getal tien! Uiteraard is onze hele bamboe collectie met elkaar te combineren en perfect voor zomerse dagen als vandaag wanneer je graag buiten eet. En als we gaan kamperen pakken we de hele boel ook lekker in, maken wij lekker de blits op de camping!

bamboe kommetjes engel.

Voor deze blogpost gebruikten wij het volgende bamboe servies: taartschaal gevuld met appels, circus taartschaal met taart, circus taartbordjes, effen taartbordjes en gebaksbordjes met print en de kleine en grote kommetjes in prachtige kleuren.