Bamboe taartschaal met circus print

Staat: Nieuw product

ENGEL.

KZ32272

Bamboe servies - ENGEL. (11)

Vruchtentaart, schuimtaart, kersenvlaai, citroenpudding, profiteroles en een tulband. Zelf gebakken of niet, elke taart ziet er lekkerder uit op...

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 17.25

CollectieBamboe servies
TypeBorden

Vruchtentaart, schuimtaart, kersenvlaai, citroenpudding, profiteroles en een tulband. Zelf gebakken of niet, elke taart ziet er lekkerder uit op een echt taartbord. Dit exemplaar hoort bij het Circus bamboe servies met een prachtig dessin van paper cut kunstenares Julie Marabelle.

Met zulke vrolijke kleuren en patronen op de schaal zou je de taart er bijna naast willen zetten. Of flink door eten. Dát kan natuurlijk ook.

De schaal is bestand tegen warme en koude gerechten en kan in de vaatwasser, maar niet in de magnetron. Onze bamboe producten zijn dan wel duurzaam geproduceerd en 100 % afbreekbaar, volledig onbreekbaar zijn ze niet.

Past bij: Taartbord standaard.
Wil je de taart boven de rest van de feestelijkheden op tafel uit laten torenen? Met de apart aan te schaffen inklapbare driepoot heb je binnen een handomdraai een schaal van allure.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
343400.35
ENGEL. is ontstaan vanuit de Nederlandse traditie om met een verjaardag slingers op te hangen. Het begon met een koffer vol gekleurde lapjes en een oude naaimachine. Sabien Engelenburg,  maakte de eerste vlaggenslinger voor de verjaardag van haar oudste dochter. En ze is nooit gestopt met versieren, ook bij de kleine momenten niet... De eerste mooie lentedag, een nest jonge katjes of de eerste schooldag. Het zijn te kostbare momenten om ongemoeid voorbij te laten gaan! Met een neus voor kleur, design en prints weet Sabien voor elk product een enthousiaste ontwerper te vinden. Zo is een mooie en duurzame collectie ontstaan van eigen en zorgvuldig geselecteerde artikelen. Je  moet   wel  met  vijf  verkeerde  benen tegelijk  uit  bed  stappen  om  niet  vrolijk   te  worden  van ENGEL.’s slingers, mobiles honeycombs of poms!
Collectie Bamboe servies - ENGEL.
Inspiratie en stories