Cadeau-ideeën voor baby's van 0 tot 1 jaar!

22.11.2023


Met de enorme keuze aan cadeaus kan het vinden van het perfecte geschenk voor je kleine schat een echte uitdaging zijn. Bij De Kleine Zebra hebben we ons assortiment doorgelicht om de cadeau-ideeën te vinden die het schattigst en meest stimulerend zijn voor de ontwikkeling van je baby. Laten we samen cadeaus ontdekken die de aandacht van je kleintje trekken en zijn motorische vaardigheden bevorderen!



1 | Een visspel voor hand-oog coördinatie


Ideaal om de motoriek en coördinatie te ontwikkelen, zijn de visspellen van Vilac, Liewood of Nobodinoz zowel leuk als leerzaam. Met hun gevarieerde thema's, van pinguïns tot dinosaurussen, beloven ze uren speelplezier terwijl ze leren. Deze boeiende spellen stimuleren ook de concentratie en geduld bij peuters. Bovendien zijn ze gemaakt van veilige en duurzame materialen, wat zorgt voor een lange levensduur.


visspel



2 | Een eerste houten puzzel


De houten puzzels zijn perfect om de ontwakende geest van je baby te stimuleren. Of het nu de raketten van Konges Slojd, de geometrische vormen van Liewood, of de bosdieren van Janod zijn, ze zijn ontworpen om zowel educatief als aantrekkelijk te zijn voor kleintjes. Ze helpen bij het ontwikkelen van vorm- en kleurherkenning en tegelijkertijd de hand-oog coördinatie te verfijnen. Elke puzzel is een avontuur op zich, biedt urenlang creatief spel.


baby puzzel



3 | Een eerste open-ended play in de vorm van een regenboog


Min Min Copenhagen biedt een prachtig vrij spel in de vorm van een regenboog, perfect om de creativiteit en zintuiglijke verkenning bij peuters te stimuleren. Deze houten, kleurrijke regenboog kan worden gestapeld, gesorteerd en gebruikt in imaginatieve spellen, en biedt een veelvoud aan speelmogelijkheden. Het is ook een uitstekend hulpmiddel om op een speelse manier de concepten van grootte en kleur te introduceren.


vrij spel baby



4 | Een Pop-It Toy in kleurrijk silicone!


De pop-it speeltjes van Mushie en Liewood zijn niet alleen trendy, maar ook perfect voor het ontwikkelen van de motoriek. Hun gevarieerde vormen en levendige kleuren zullen zeker je kleintje boeien. Deze speeltjes stimuleren ook het tactiele zintuig en helpen om baby's te kalmeren en te troosten. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken en overal mee naartoe te nemen, wat ze een must-have maakt voor moderne ouders.


pop it speelgoed

Alle eerste speeltjes van Mushie vind je hier >



5 | Nieuwe kleine knuffels om op te hangen...


Voeg een vleugje zachtheid toe aan de speelruimte van de baby met de schattige knuffels van Liewood, Konges Slojd, HABA en Done by Dear. Ze zijn niet alleen schattig, maar ook stimulerend voor de zintuigen van uw kind. Elke knuffel heeft een unieke textuur en zachte kleuren, perfect voor kleine handjes om te verkennen. Ze kunnen ook dienen als leuke decoraties voor de babykamer.


knuffels om op te hangen



6 | De beroemde zwanenlamp van Konges Slojd


Deze elegante en rustgevende lamp is perfect om een zachte en geruststellende sfeer te creëren in de babykamer. Het delicate ontwerp maakt het een must-have voor elke kinderkamer. Het zachte licht dat het uitstraalt is ideaal voor het voorlezen 's avonds en helpt bij het vestigen van een ontspannen slaaproutine. Bovendien voegt het artistieke ontwerp een vleugje verfijning toe aan elk decor.


zwanenlamp



7 | Een eerste loopwagen Wheely Bug


Kies een loopwagen Wheely Bug met het favoriete dier van uw kind. Deze loopwagens zijn ontworpen om peuters te helpen hun evenwicht en coördinatie te ontwikkelen terwijl ze plezier hebben. Ze bieden totale bewegingsvrijheid, waardoor kinderen gemakkelijk door het hele huis kunnen navigeren. Bovendien maakt hun schattige ontwerp ze een instant favoriet speelgoed.


wheely bug



8 | De muziekinstrumentenset voor kinderen van Childhome


Laat uw kind kennismaken met de geneugten van muziek met deze set van miniatuurinstrumenten. Perfect voor kleine handjes, ze moedigen muzikaal ontwaken aan vanaf jonge leeftijd. Deze set bevat verschillende instrumenten, waardoor uw kind een rijke en gevarieerde muzikale ervaring heeft. Door te spelen leren kinderen ook verschillende geluiden en ritmes te herkennen.


instrumentenset



9 | Een muts te schattig van Hello Hossy


Houd het hoofdje van je kleintje warm en stijlvol met de mutsen van Hello Hossy. Ze zijn niet alleen schattig, maar ook comfortabel en zacht voor de gevoelige huid van de baby. Deze mutsen komen in verschillende ontwerpen en kleuren, waardoor ze gemakkelijk te combineren zijn met elke outfit. Bovendien zijn ze gemaakt van kwaliteitsmaterialen die warmte en comfort garanderen.


muts hello hossy



10 | Een nachtlampje Jimbo van Liewood voor zachte nachten...


Creëer een serene sfeer in de babykamer met het nachtlampje Jimbo van Liewood. Het zachte en rustgevende licht is ideaal om uw kleintje 's nachts gerust te stellen. Dit nachtlampje is niet alleen functioneel, maar ook prachtig ontworpen, wat een charmante toevoeging is aan de kamer. Het is ook draagbaar, wat handig is voor reizen of als geruststellende metgezel tijdens nachten weg van huis.


nachtlampje kind liewood



Met deze schatten creëert u onvergetelijke momenten voor uw kleine schat. Veel winkelplezier bij De Kleine Zebra!



GIFT SHOP VOOR KIDS VAN 0 TOT 1 JAAR >