Cadeau-ideeën voor kids van 6 jaar & ouder!

20.11.2023


Uw kleine schat is 6 jaar oud, en dat is de leeftijd van grote ontdekkingen en toenemende autonomie. Hij of zij wil alles "zelf doen", en bij De Kleine Zebra hebben we alles wat nodig is om deze magische momenten te begeleiden. Klaar voor een lawine aan cadeau-ideeën die ultra leuk en mega trendy zijn? Laten we beginnen!



1 | Het Wobbel balance board: een must-have voor kleine avonturiers!


Stel je een object voor dat amusement, motorische ontwikkeling en strak design combineert. Het Wobbel balance board is dat alles tegelijk! Perfect voor kleine waaghalzen, dit balance board belooft uren van plezier en balans. Het is niet alleen super voor de motoriek, maar ook te gek in een kinderkamer.


wobbel balance board

De Kleine Zebra legt alles uit over de Wobbel board hier >



2 | De SNURK dekbedovertrek: nachten vol dromen en avonturen...


Verander het slapengaan in een super leuk moment met de dekbedovertrekken van SNURK. Met hun grappige ontwerpen en fantasierijke patronen nemen ze uw kind mee naar dromenland. Of het nu gaat om astronauten, prinsessen of grappige dieren, elke nacht wordt een avontuur!


kinder dekbedovertrek



3 | De Magische Kaplas: de verbeelding kent geen grenzen meer!


De Kaplas zijn het ultieme constructiespel voor jonge bouwers. Met de thematische bouwboeken kan uw kind dieren, monumenten of alles wat hij zich voorstelt, creëren. Het is het perfecte hulpmiddel om creativiteit en behendigheid te ontwikkelen!


kapla



4 | Het geheime notitieboekje van DJECO of Petit Monkey: voor de kleine schrijvers in spe...


Elk kind heeft geheimen of verhalen te vertellen. Met een geheim notitieboekje van DJECO of een notitieboekje van Petit Monkey, kunnen ze hun creativiteit uitdrukken in tekeningen of woorden. Deze notitieboekjes zijn zo schattig dat ze ze niet meer willen loslaten!


notitieboekje en schrift



5 | De gigantische puzzel van Moulin Roty: een avontuur in de jungle of met de dieren van de wereld


De gigantische puzzels van Moulin Roty openen een venster naar fascinerende werelden. Met thema's als het regenwoud of de dieren van de wereld, zal uw kind genieten van het verkennen van elk detail. Het is een perfecte activiteit om geduld en concentratie te ontwikkelen.



6 | Een bordspel voor onvergetelijke familie momenten!


Er is niets beter dan een bordspel om plezier te hebben met de familie. Wat dacht u van uw kind kennis te laten maken met schaken met een eerste spel van Vilac, of op avontuur te gaan met het ganzenbordspel van de ontdekkingsreiziger van Moulin Roty? Deze spellen zijn klassiekers in een nieuw jasje voor urenlang gedeeld plezier.


kinder schaakspel



7 | De fluwelen of suède pet van Hello Hossy: stijl & comfort voor de modieuze kleintjes!


De petten van Hello Hossy zijn meer dan gewoon accessoires. Ze zijn een echt mode statement voor kids! Met hun ultra-trendy design en zachte fluwelen textuur zijn ze de perfecte aanvulling op elke outfit.


kinderpet



8 | Het kinderhorloge van Grech & Co: voor de punctuele kleintjes ;-)


Leren klokkijken was nog nooit zo leuk. De horloges van Grech & Co zijn niet alleen praktisch, maar ook super stijlvol. Met hun felle kleuren en moderne design zijn ze het ideale cadeau voor kinderen die graag op tijd zijn - en dat in stijl!


kinderhorloge



9 | De aktetas of rugzak van Hello Hossy


Voor school of uitstapjes, de rugzak of aktetas van Hello Hossy is de ideale reisgenoot. Ze zijn super praktisch, robuust en hebben ontwerpen waar je van droomt. Perfect om overal de schatten van je kind mee te nemen!


hello hossy schooltas



10 | Een creatieve bouwkit van Terra Kids by HABA: voor de kleine ingenieurs en natuurliefhebbers!


Met de bouwkits van de Terra Kids collectie van HABA kan je kind alles bouwen wat hij of zij zich maar kan inbeelden. Of het nu een basis kit, een vogelvoederhuisje of een dartspel is, deze kits stimuleren de verbeelding en behendigheid, terwijl ze het kind dichter bij de natuur brengen.


Ontdek hier de volledige Terra Kids collectie van HABA >



Deze cadeaus zijn meer dan alleen speelgoed; het zijn uitnodigingen om te verkennen, te creëren en te dromen. Dus, klaar voor fonkelende oogjes en brede glimlachen? Bij De Kleine Zebra wachten we vol ongeduld op je voor een onvergetelijke winkelervaring!



GIFT SHOP VOOR 6 JAAR & OUDER >