Wobbel board: het droom balansbord!

08.11.2023


Hier, bij De Kleine Zebra, zijn we verheugd om dit wonder te ontdekken dat amusement, evenwichtsuitdaging, en avant-garde design combineert. De Wobbel boards zijn niet zomaar speelgoed, maar verzamelstukken die een vleugje vreugde en trend naar uw interieur brengen. Ontworpen om de verbeelding en het evenwicht van uw kleintjes te stimuleren, zijn deze balansborden een must-have voor moderne en actieve gezinnen. Met hun funky en schattige uitstraling beloven ze uren onvergetelijk speelplezier. Duik dus in dit artikel om te ontdekken waarom elk huis met kinderen een Wobbel board zou moeten hebben!


balansbord wobbelWobbel board : wat is precies een Wobbel balansbord?


Het concept van het Wobbelboard is eenvoudig maar geniaal. Oorspronkelijk ontworpen als een gymnastiektool, heeft het Wobbel balansbord snel de wereld van kinderspeelgoed veroverd. Met zijn elegante vorm en stevige constructie, is het een must-have geworden in kinderkamers en speelruimtes. Dit balansbord Wobbel is niet alleen een speelobject, het is een uitnodiging tot exploratie en creativiteit. Beschikbaar in meerdere kleuren en afwerkingen, past het perfect in elk interieur, en brengt een vleugje elegantie en plezier. Zijn veelzijdigheid en aantrekkelijk ontwerp maken het een favoriete keuze voor ouders die het beste voor hun kinderen willen.


balansbord wobbelWat te doen met een Wobbel?


Stel je een speelgoed voor dat inspireert, opvoedt en tegelijkertijd amuseert. Het Wobbel balansbord is precies dat. Geïnspireerd door de Montessori-filosofie & Waldorf-pedagogie, bevordert het autonomie en zelfvertrouwen. Kinderen kunnen het gebruiken om te schommelen, forten te bouwen, of zelfs als springplank voor fantasierijke spellen. Dit Wobbel balansbord is een open speelveld, waar de enige grenzen die van de verbeelding zijn. Ouders en kinderen vragen zich vaak af: Hoe gebruik je een balansbord? Het antwoord is simpel: laat de fantasie van uw kind de vrije loop! Het kan een brug worden, een heuvel, een zitje of zelfs een glijbaan.


wobbel balansbordWelk Wobbel balansbord kiezen?


De keuze van het ideale Wobbel board lijkt misschien intimiderend, maar is eigenlijk heel eenvoudig. De Wobbel Original is perfect voor beginners, met zijn gladde oppervlak en zachte curve. Voor degenen die iets duurzamers zoeken, is de Wobbel Pro ideaal, met zijn krasbestendige afwerking. Elk balansbord voor baby's & kinderen is ontworpen om met uw kind mee te groeien, en biedt jarenlang plezier en leerervaringen. Dus, welke Wobbel kiezen? Denk aan de leeftijd van uw kind, zijn interesses en de beschikbare ruimte. Of het nu voor binnen of buiten gebruik is, er is een perfecte Wobbel voor elk gezin.


wobbel balansbordWaarom een balansbord gebruiken?


Het gebruik van een Wobbel balansbord is een uitstekende manier om de motoriek en balans bij kinderen te ontwikkelen. Met accessoires zoals de Wobbel kussen of het Wobbel matras, worden deze borden nog veelzijdiger en veiliger. Ideaal voor kinderyoga-oefeningen, balansspellen, of zelfs voor een dutje, bieden ze een scala aan activiteiten. Het Wobbel balansbord stimuleert niet alleen fysieke ontwikkeling, maar ook creativiteit, en moedigt kinderen aan om hun eigen spellen en activiteiten te bedenken. Het is een educatief hulpmiddel dat perfect past in elke educatieve omgeving, en bevordert een gezonde en gelukkige groei.


wobbel balansbordEen Wobbel balansbord hebben: een speelse en esthetische avontuur ♡


Bij De Kleine Zebra geloven we dat spelen zowel vermakelijk als esthetisch aantrekkelijk moet zijn. De Wobbel balansborden belichamen deze filosofie perfect. Ze bieden niet alleen uren plezier voor uw kinderen, maar ook een vleugje verfijning aan uw decor. Licht, duurzaam en mooi, ze zijn ontworpen om zich aan te passen aan alle levensstijlen en interieurs. Laat uw kind verkennen, creëren en groeien met een Wobbel balansbord, en zie hoe het elk hoekje van uw huis verandert in een spannend avontuur. Wacht niet langer om deze parel van design en spel in uw huis te integreren!ALLE WOBBEL UNIVERSUM >

Te ontdekken