Wobbel Original Black Wash balansbord - zonder vilt - limited edition

Staat: Nieuw product

Wobbel

WOB043

Monochrome kinderkamer inspiratie (89)

De Wobbel Original Black Wash zonder vilt is gemaakt van zwart gelakt hout.

De Wobbel balansplank Original is een speels en educatief hulpmiddel voor zowel kinderen als volwassenen. Deze beukenhouten plank is ontworpen om balans, coördinatie en spierkracht te ontwikkelen. Hij kan op verschillende manieren worden gebruikt: als schommel, als brug, als tunnel, enz. De Wobbel plank is een kwaliteitsproduct, duurzaam en milieuvriendelijk. De Wobbel kan ook worden gebruikt om te ontspannen door er een kussen of deken op te leggen en in een ontspannen positie te gaan liggen. Hij kan ook dienen als opstapje, brug, krukje,... De mogelijkheden zijn eindeloos!

De Wobbel is geschikt voor zowel (jonge) kinderen als volwassenen en ouderen.


Ontdek alle trendy artikelen bij De Kleine Zebra voor een geslaagd cadeau!

135,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 05-ORBWNOF

CollectieWobbel Original
TypeLimited edition zonder vilt
Leeftijdvanaf de geboorte
Korting- 30 %

De Wobbel Original Limited Edition Black Wash zonder vilt is een strak staaltje design, waar je gewoon mee mag spelen! Heerlijk multifunctioneel. Naast zijn unieke stijlvolle look inspireert het Wobbelboard vooral door zijn indrukwekkende maar ongedefinieerde vorm. Juist deze vorm stimuleert de creativiteit en zorgt dat de Wobbel, als een Barbapappa, alles kan zijn wat het kind er zelf in ziet. Niet alleen voor het uitbundige en speelse (samen-) spel maar ook voor rustmomenten en meer individueel spel.

Dit is de Wobbel Original in een gelimiteerde zwarte kleur. We hebben ook een versie van deze limited edition met vilt als je dit liever hebt. Bekijk de complete Wobbel collectie om jouw favoriet te kiezen >

Kleur vilt: zwart
Afmetingen: 90 x 30 cm
Materiaal: FSC beukenhout - kindvriendelijke watergedragen lak
Gewicht: ca. 4,5 kilo.
Leeftijd: 0 tot 100 jaar
Gebruiksgewicht: tot 200 kilo.

Voor meer inspiratie om te spelen, download de Wobbel-kaarten hier !

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
03004.2
Wobbel - De Wobbel komt van oorsprong uit de Waldorf-scholen. De internationale naam voor wat we in Nederland kennen als de Vrije School en in België als Steinerschool. Onder de naam Wobbel presenteert Wobbel BV dit klassieke balance board in een eigentijdse vormgeving en met nieuwe toevoegingen. Het houten speelgoed dat jong en oud beweegt. Ontwikkelen van balans en kracht De Wobbel stimuleert in het spel en gebruik de balans en de kracht. Het bord ondersteunt op een speelse maar zeer doeltreffende manier het lichaamsbewustzijn en het evenwicht. Door het gebruik van het bord als trainer kunnen gericht spiergroepen worden versterkt en gestrekt. Dit geldt zowel voor (jonge) kinderen alsook volwassenen en ouderen. Stimuleren van de creativiteit Bijzonder is dat naast deze ontwikkelingsondersteunende eigenschappen de Wobbel vooral inspireert door zijn indrukwekkende maar ongedefinieerde vorm. Juist deze vorm stimuleert de creativiteit en zorgt dat de Wobbel, als een Barbapappa, alles kan zijn wat het kind er zelf in ziet. Brengen van rust De ervaring is dat de Wobbel als een magneet op kinderen werkt. Niet alleen voor het uitbundige en speelse (samen-) spel maar ook voor rustmomenten en meer individueel spel.
Collectie Monochrome kinderkamer inspiratie
Inspiratie en stories