De mooie filosofie achter GRECH & CO

09.11.2021

grech en goZoveel meer dan een trendmerk, werkt GRECH & CO vanuit een duidelijke strategie en missie om de wereld te beschermen en wil het een poging doen ons comsumptiegedrag te doorbreken. Eens je dat weet, ga je nog meer van dit merk houden en wordt elke collectie een stukje magie om elke dag van te genieten.Practical Pieces of Everyday MagicEerst willen we jullie even meenemen in de filosofie van GRECH & CO. Het is een bewust en evoluerend merk met basis in Malta. Hun collecties zijn altijd geïnspireerd door de verzorgende moeder, het vrije kind en de essentie van de natuur.  Elk stuk uit elke collectie is doordacht ontworpen, met schoonheid tot in de kleinste detais zonder het doel van het product uit het oog te verliezen.grech and co lagunaNaarmate onze kinderen en onze wereld groeien, groeien ook de behoeften van Moeder Natuur. GRECH & CO kiest altijd voor een ethisch verantwoorde productie en zo de liefde voor de mensheid en Moeder Aarde te demonstreren. Het is ook hun visie om dit bewustzijn te helpen verspreiden en te vertrekken van onze kinderen want zij zijn de toekomst en voor hen willen we die beter maken.Grech & Co. creëert tijdloze musthaves voor het gezin.GRECH & CO collecties zijn steeds van hoge kwaltieit en ook dat heeft een doordachte reden. Als stukken worden geliefd zullen ze lang worden gebruikt en misschien nog worden doorgegeven aan generates na ons. Zo kiezen we voor een lange levensduur en verminderen we van de noodzaak om meer te kopen. GRECH & CO kiest steeds voor gerecycleerde, GOTS en OEKO Tex, en andere milieuvriendelijke en duurzame materialen waar mogelijk. Hun minimalistische designs zijn genderoverschrijdend en vaak leuk voor zowel jonge kinderen als tieners en ouders. Deze invalshoek zorgt ervoor dat ze producten maken die generaties lang mooi zullen blijven en daarom promoten ze actiief 'kwaliteit boven kwantiteit'.
Signature collecties met signature kleuren

Na de duurzame zonnebrillen, regenlaarsjes en paraplu's is er een nieuwe lijn. De Wherever I go capsule collectie - net zoals alle andere collecties van GRECH & CO - kan je het signature kleurenpalet terugvinden. Deze bewuste keuze zorgt niet alleen voor consistentie doorheen de collecties, maar is ook een poging om seizoensgrillen de rug toe te keren. Je kan ook makkelijk andere collecties matchen door middel van de consistentie van kleur.grech and co lagunagrech en go
GRECH&CO wil "niet-seizoensgebonden"zijn, in die zin dat hun collecties niet van het ene seizoen op het andere overgaan, alleen omdat er een nieuw seizoen is aangebroken. Zo worden alle collecties een geheel en vullen ze elkaar aan. Elk stuk binnen elke collectie behoudt zijn waarde, met de hoop om uiteindelijk de gevolgen van overconsumptie te verminderen.

Daarom maakt GRECH & CO onze collecties met een doel, door middel van seizoensvriendelijke ontwerpen, kleuren en basisstukken die bescherming bieden tegen de elementen terwijl we de magie van de seizoenen verkennen - in duurzame stijl.grech en co wherever i go tassencollectieDe exclusieve Wherever I Go-collectie wordt gekenmerkt door topkwaliteit, veel aandacht voor detail, en vriendelijkheid voor het milieu. Je vindt er tassen, rugzakken, heuptasjes, in 6 kenmerkende kleuren. Elk stuk is bewust gemaakt met milieuvriendelijke materialen en is plastic-vrij. Het minimalistische genderneutrale ontwerp en het kenmerkende Grech & Co. kleurenpalet maken de Wherever I Go Collection ideaal voor zowel volwassenen als kinderen!

Wij zijn fan, jij vast ook.grech en go
Ontdek GRECH & CO >Te ontdekken
Article similaires