Griezelig lekkere inspiratie voor Halloween hapjes!

16.10.2019

Halloween komt eraan. Binnen 2 weken is het griezelen geblazen want dan vieren we midden in de herfstvakantie het griezeligste feestje van het jaar. Jouw kleine spookjes zullen vast graag gaan griezelen en dankzij onze griezelig leuke receptjes willen we jullie graag wat inspiratie geven om Halloween nog leuker te maken.

Ga creatief aan de slag, vul de mooie Halloween bordjes en bekers met de leukste Halloween hapjes, perfect in thema en ook leuk om je kleine spookjes te verrassen of samen te koken en daarna op te smullen. Ze zijn reuze simpel en het resultaat is echt super tof!

Kijk je even mee?

Griezelig lekker koekjes

Kies een set griezelige koekjescutters of bangelijke cupcake set en sla aan het bakken. Nadien kan je je bakkunsten samen versieren hoe je zelf wil. Ook leuk om maken en weg te geven aan de kleine monsters die komen aan bellen. Snoep of je leven? Zeg maar zo'n lekker koekje of je leven! :-)

halloween koekjes

Geestige mini pizza's

Maak kleine pizzabodems, gebruik hiervoor bijvoorbeeld een glas om een gewone pizzabodem uit te snijden. Of gebruik simpele bagels en snij ze door midden. Smeer er tomatensaus op. Snij de plakjes mozzarella in de vorm van kleine spoojes en leg ze bovenop de saus. Bak de pizza'tjes in de oven tot de kaas gesmolten is en werk ze af door zwarte olijven in mini stukjes te snijden en te gebruiken als oogjes. En dan ... smullen maar!

mini spook pizza's halloween hapjes inspiratie voor halloween etenmini spook pizza's halloween hapjes inspiratie voor halloween eten

fotocredits © washingtonian en delish.com

Hotdog Mummies

Hotdogs doen het altijd goed bij kinderen maar tijdens het komende Halloween feest kan jij uitpakken met échte Halloween Hotdag Mummies! En het recept is super simpel:

Neem de worstjes en wikkel ze in lange slierten bladerdeeg voor een mummie effect. Laat een kleine opening bovenaan voor de 'ogen' en bak ze tot ze goudbruin zijn. Voeg daarna 2 toefjes mosterd en klaar is kees! Bangelijk simpel, toch?

hotdog zombies halloween hapjes inspiratie voor halloween etenhotdog zombies halloween hapjes inspiratie voor halloween eten

fotocredits © the Party Cupboard en pillsbury.com

Donut spinnen

Neem mini donuts - liefst met chocolade ^_^ - plak er 2 gekleurde m&m's op als ogen en snij pretzels doormidden als poten. Wat een simpel en tegelijk bangelijk recept om je kapoenen te laten trakteren met Halloween of misschien een ideetje voor het Halloween ontbijt?

donut spinnen voor halloween maken hapjes halloweenfeestdonut spinnen voor halloween maken hapjes halloweenfeest

fotocredits © itsawaysautumn.com

Laat het smaken, griezel en smul erop los!

Als je nog extra decoratie zoekt om je lekkernijen op te presenteren of je huis Halloween proof te maken vergeet dan zeker de rest van onze Halloween collectie niet te checken.

Je vindt ze hier >