Bangelijke set van 7 koekjesvormen - Halloween

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR295

Meri Meri Halloween (28)

De gasten op jouw Halloween feestje of kindjes die roepen 'snoep of je leven' zullen helemaal weg zijn van jouw koekjes in thema.

Met deze set bakvormpjes in roetsvrij staal maak je bangelijk leuke koekjes in 7 verschillende vormen.

12,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 198216

CollectieHalloween
TypeKoekjesvormen
KleurMeerkleurig

Trick or treath! Halloween set van 7 bakvormpjes van het fantastische feestmerk Meri Meri. Komt in een handige doos met 7 mini cookie cutters: een maan, vleermuis, zwarte kat, spook, ster, zwarte hoge hoed en griezelige schedel.

Eet de koekjes op op de bijpassende bordjes of servietjes uit de Halloween collectie van Meri Meri. Bekijk zeker de rest van de collectie.

Afmetingen doos: 20 x 7,5 x 2,5 cm

Materiaal vormpjes: roetsvrij staal

___

Meri Meri is een uniek feestmerk met de mooiste feestartikelen voor de perfecte kinderfeestjes en ook voor de feestdagen, zoals de Halloween collectie. Perfect voor een griezelig Halloween feestje, inclusief zwarte katten, geesten, vleermuizen ... Stuk voor stuk bangelijk leuk, perfect te mixen en matchen en wondermooi!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...
Collectie Meri Meri Halloween
Inspiratie en stories