Geef een boost aan je herfst met LIEWOOD

22.09.2021Vorig jaar kwam het Scandinavische LIEWOOD voor het eerst met een Outerwear collectie vol duurzame regenpakken en thermokledij om te blijven buitenspelen ook als het kouder wordt. In 2021 komt deze collectie terug en brengt ook dit seizoen een unieke combinatie van stijl, comfort én duurzaamheid.

Buitenkledij voor avontuurlijke mini's uit mooie materialen - van recycled polyester tot zacht biokatoen dat niet prikt - met een heerlijk fit en vooral van uitstekende kwaliteit.liewood outerwear collectie winterjas regenpak de kleinezebra fall 2021liewood outerwear collectie winterjas regenpak de kleinezebra fall 2021Windproof, waterproof, childproof!De popualire regenpakken worden aangevuld met warme winterjassen, puffy coats die je langs 2 kanten kan dragen, nieuwe gevoerde sets regenkledij en ook tal van winteraccessoires zoals handschoenen, colsjaals en mutsen.

Alles is beschikbaar in tal van kleuren en wat ons vooral opvalt als we deze collectie bekijken, voelen en ontdekken is dat ze echt met oog voor detail is ontworpen. 100% kidsproof met onder andere sjaals die niet kriebelen, mutsen die geen koude doorlaten of snel kunnen worden afgetrokken, jassen die je langs 2 kanten kan dragen - kiezen is altijd leuk - en elastische tailles van regenbroeken zodat ze perfect aangepast kunnen worden aan de maat en vorm van jouw kind. Echt op maat gemaakt is van kinderen dus!liewood outerwear collectie winterjas regenpak de kleinezebra fall 2021liewood outerwear collectie winterjas regenpak de kleinezebra fall 2021liewood outerwear collectie winterjas regenpak de kleinezebra fall 2021liewood outerwear collectie winterjas regenpak de kleinezebra fall 2021liewood outerwear collectie winterjas regenpak de kleinezebra fall 2021


"There is no such thing as bad weather only inappropriate clothing."Blijven buitenspelen - ook als het kouder wordt - is nu meer dan ooit wat kinderen nodig hebben. Frisse lucht, vitaminen D, een boost voor hun gemoed en een uitlaatklep na een dag op de schoolbanken. Kruip in die kromme boom, rol van de zandduinen of spring midden in een grote plas.

Deze Navigating autumn weather collectie 2021 bevat alles, van gewatteerde jassen tot regenpakken en warme accessoires. Stuk voor stuk geven ze je mini geborgenheid én vrijheid om de wereld te blijven ontdekken ongeacht de weersomstandigheden. Beschikbaar in maten van 0 tot 10 jaar.

Kies jouw favorieten en ga op ontdekking zonder zorgen over natte broeken of koude wind. Dit is een investering in plezier, gezondheid en stevige boost voor jouw herfst en winter!Nieuwe collectie van LIEWOOD >PS: trek je erop uit check dan zeker ook even de lunch musthaves van LIEWOOD, ze zorgen voor voldoende energie on-the-road ;-)