Hip gepakt en gezakt dankzij Eef Lillemor

01.06.2018

eef lillemor nieuwe collectie bunny koala

Net binnen: schattige rugzakjes, bijpassende turnzakjes en knappe pennenzakken van Rilla Go Rilla. Kies je voor het roos konijn of ga je voor de stoere koala? Deze tasjes zijn ontworpen door de fantastische Eef Lillemor, een creatieve kinderstyliste en ontwerpster van een hele reeks originele producten voor kinderen. Deze leuke lijn is wederom een pareltje, in haar herkenbare pasteltinten en een soberder grijs, allemaal voorzien van leuke oortjes en een guitig snoetje. Alles past mooi bij elkaar en is niet alleen erg lief voor je kleine schattebout maar ook voor het milieu want de hippe boekentassen en pennenzakjes zijn gemaakt van ieder 8 en 3 gerecycleerde PET-flessen, met een erg stevig materiaal als resultaat. Duurzaam design kan ook erg mooi zijn, daar is nu geen ontkennen meer aan.

eef lillemor bunny collectie 2018

Eef lillemor koala collectie 2018

Met deze leuke tasjes is je kapoen klaar voor elk avontuur, ze hangen comfortabel op de rug, hebben een stevige rits en zijn afgewerkt tot in de kleinste details. Ideaal om mee te nemen naar school maar ook naar de opvang, speelplein of het kamp tijdens de grote vakantie. Er is een stevige, ruime rugzak, handig touwtasje voor de zwem- of turnles en een grote pennenzak, waar je ook andere kleine spulletjes in kan bewaren. Allemaal met oortjes en een guitige snoet.

Eef Lillemor ontwierp deze reeks voor Rilla go Rilla, een uniek en hip Nederlandse merk dat een platform wil bieden aan jonge designers om nieuwe producten te creëren. Het belangrijkste voor hen? Een glimlach toveren op jouw gezicht. En toegegeven deze leuke collectie slaagt daar vlekkeloos in.

rilla go rilla eef lillemor bunny

rilla go rilla eeflillemor bunny pennenzak

rilla go rilla eef lillemor koala pennenzak

rilla go rilla kleuterrugzak stevig hipeef lillimor hip turnzakje zwemzak roos konijn

rilla go rilla koala pennenzak

rilla go rilla kinderrugzak stevig duurzaam pet flessen

PS: Erg leuke spulletjes om je al voor te bereiden op het volgende schooljaar, cadeau te doen aan een jarige die je nauw aan het hart ligt of om helemaal hip en uitgerust naar het kamp te trekken deze zomer. Waar zou jij hem mee naartoe nemen?