rugzak Faces Bunny

Geweldig rugzakje - Faces Bunny

Staat: Nieuw product

Rilla go Rilla

RIL014

Stuur je schattebout op pad met dit über-cute roos rugzakje Bunny Faces van Eef Lillemor voor Rilla Go Rilla.

Dit knap kinderrugzakje ziet er leuk en origineel uit, je kan het ook makkelijk meenemen naar de opvang, naar school of als je erop uit trekt met de kindjes en graag wat spulletjes meeneemt. Ideaal van formaat voor kleine kindjes en ook een erg leuk verjaardagscadeau'tje! Hiermee zal je scoren.

39,95 €

15,98 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1701062

CollectieFaces
TypeRugzakken
KleurRoze
Korting- 60 %

Enig rugzakje naar een design van Eef Lillemor, speciaal ontworpen voor kinderen van 3 tot 10 jaar. Deze Rilla Go Rilla rugzak heeft bovenaan twee katoenen handvaten en achteraan aanpasbare schouderriemen, hij sluit makkelijk met de stevige rits en heeft vooraan en binnenin een extra zakje voor kleine spulletjes in weg te steken, ook telkens met een ritssluiting. Het leukste detail: dit schattig roos rugzakje met cute konijnensnoetje is gemaakt uit 8 gerecycleerde waterflessen waardoor ze lekker stevig en duurzaam zijn.

We hebben ook een turnzak en pennenzak met hetzelfde design in onze collectie.

Afmetingen: 26 x 19 x 12 cm

Materiaal: gemaakt uit gerecycleerde PET flessen.

Rilla go Rilla geeft een platform aan jonge designers om nieuwe producten te creëren. Ze hopen dingen te maken en aan te bieden die een glimlach op je gezicht toveren. Deze collectie werd voor hen ontworpen door de Nederlandse designer Eef Lillemor. Ze is een creatieve kinderstyliste en illustrator met een breed gamma van originele producten zoals posters, postkaartjes, inpakpapier, kledij en ... rugzakjes in haar herkenbare pasteltinten.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.060.280.330.38
Rilla go Rilla - Dit Nederlands platform straalt creativiteit en originaliteit uit. Ze werken samen met jonge designers zoals Eef Lillemor met een prachtige collectie tassen en rugzakken voor kleuters en kinderen als resultaat. Maar ook de Miss en Mister Gorilla tassen en pennenzakken zijn meer dan de moeite waard. Alles is ook steeds duurzaam en zoveel als mogelijk gemaakt van gerecycleerde materialen. WE HOPE THAT THESE BAGS WILL MAKE PEOPLE SMILE - Rilla go Rilla