Kom je meespelen met de Teddy familie van MAILEG?

15.10.2021

Jullie zijn ondertussen helemaal fan van MAILEG, de kleine muisjes in luciferdoosjes, XL konijnen, micro accessoires, zachte knuffels en ... teddyberen.teddy familie mailegTijd om jullie voor te stellen aan de Maileg Teddy Family - Teddy Junior, mama en papa. Deze zachte linnen beertjes zijn heerlijke knuffeldieren maar daar stopt het niet. We hebben bij DE KLEINE ZEBRA ook schattige houten bedjes en een hele reeks berenkleertjes voor elk lid van de teddybeerfamilie.

teddy familie mailegteddy familie mailegDe knuffelberen hebben een klassieke uitstraling, met armen die rondom kunnen draaien. De drie teddyberen kan je zelf een outfit geven: voor overdag, nacht of buiten, na het spelen rusten ze elk in hun eigen houten bedje.Wist je dat deze teddyberen ook in het Miniature poppenhuis passen? De familie Teddy kan lekker chillen in het Maileg poppenhuis dat je zelf kan stylen met een nieuwe bank, vloerkleed en mand. Door de verschillende Maileg universums te mixen, kan een uniek en magisch verhaal over vriendschap worden verteld. ... dus ook je muizen en konijnen zullen deze 3 beren graag zien komen.

teddy familie mailegDe Teddy-familie en haar accessoires zijn de nieuwste aanwinst in onze klassieke Maileg-collectie én een uitstekende cadeautip voor het eindejaar.

Let the story begin!

Meet the MAILEG Teddy family >